Patchett, Mary Elwyn - Alex de vechtersbaas

Schrijver:
Titel: Alex de vechtersbaas
Taal: Nederlands
Uitgever: Prisma Juniores J159, 1961
Bijzonderheden: Paperback, 186 bladzijden
Prijs: € 2,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Dit is het verhaal van een meisje dat een opwindend leven leidt op het veebedrijf van haar vader in New South Wales in Australië. Je moet je zo'n veebedrijf heel anders voorstellen als de Nederlandse boerderijen. Australië is een uitgestrekt land en een veebedrijf is daar enorm groot. De naaste buren wonen daar kilometers ver weg en als je dan nog weet dat Mary, het meisje uit dit verhaal, helemaal geen broertjes en zusjes heeft, begrijp je dat ze zich soms wat eenzaam voelt. Gelukkig heeft ze daar dieren, waarmee ze heel wat spannende avonturen beleeft. Het zijn andere dieren dan je misschien zou verwachten: ten eerste is daar Kaa, de dikke slang, verder Kiko het aapje, Mathilda de kangoeroe, Buck de pony, en tenslotte de drie honden: Alex, de zoon van een wilde hond, Bruno, de trouwe bulldog en Ben, een klein grappig beestje. Haar beste vrend is Alex. Ze heeft hem gevonden toen hij nog heel klein was en tijdens een grote overstroming dreigde te verdrinken. Het is alsof Alex weet dat hij zijn leven aan haar te danken heeft. Altijd is hij bij haar, klaar om haar te verdedigen als het nodig is. Alex is een echte vechtersbaas en heel gevaarlijk voor mensen en dieren die iets kwaads in de zin hebben. Dat blijkt bij de avontuurlijke jacht op de paardendief, en nog duidelijker als Mary aangevallen wordt door hongerige wolven en Alex zijn leven waagt om haar te redden. Het is moeilijk zich voor te stellen dat al deze opwindende avonturen echt gebeurd zijn. En toch is het zo, want het meisje Mary uit dit verhaal is niemand minder dan de schrijfster van dit boek.
Verder lezen

Leesluis uit Nuis

Logo Leesluis

Voor meer informatie over onze boeken: klik op STEL EEN VRAAG. De portokosten zijn voor de koper ; verzending direct na ontvangst van betaling. Bij bestellingen in één keer boven de 30 euro geen verzendkosten binnen Nederland.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Patchett, Mary Elwyn - Alex de vechtersbaas

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Leesluis

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Leesluis
  • Na uw bestelling ontvangen u en Leesluis een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Leesluis vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Leesluis kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.