Remmerts de Vries, Daan - Droomkonijn

Schrijver:
Titel: Droomkonijn
ISBN: 9789045106175
Taal: Nederlands
Uitgever: Querido Kinderboek
Bijzonderheden: Matig, ex bieb exemplaar 2007Geb. hardcover uitgave met ex-bieb stickers en stempels. In nette gelezen staat. Laatste blz. van het boek, heeft bruine vlekjes, een scheurtjes, minder fraai, astgeplakt geweest aan cover achterzijde,kleine beschading
Prijs: € 15,45
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting
Uil droomt over een wit konijn, en is treurig en eenzaam als hij wakker wordt. Maar daarziet hij het witte konijn lopen. 'Konijn, ik wilje graag hebben!' zegt hij verliefd. Ja, dat kent konijn, ze geeft zichzelf niet zo vlug weg 'Ik ben van mijzelf!' Als ze samen schuilen voor een onweersbui, slaat Uil beschermend een vleugel om het bibberende konijn. Dat veroorzaakt een aardverschuiving. Het konijn zegt bij nader inzien jaop het aanzoek van Uil. En op de vraag van de uil waarom nu opeens wel, antwoordt het simpelweg 'Warme vleugels!' Een vertederend prentenboek met een venijnig staartje, want alles heeft zo zijn consequenties. Maar wie droomt er nu niet, of je nou groot of klein bent, van 'warme vleugels'?

Recensie(s)
Uil droomt heerlijk over een mooi wit konijn. Als hij wakker wordt, ziet hij iets wits bewegen zijn konijn uit de droom. Hij gaat erachter aan en roept verliefd dat hij haar wil hebben. Maar Konijn vindt dit niets en laat zich ook niet met verse muizen of iets dergelijks overhalen. Tijdens een regenbui schuilen ze samen en slaat Uil zijn arm om Konijn. De vonk slaat over en Uil en Konijn besluiten samen verder door het leven te gaan. Schitterend vormgegeven en vertederend prentenboek waarin een droom na enkele inspanningen uitkomt en voor de hoofdpersonages een mooi leven (en zelfs nieuw leven, dus kleintjes) in petto heeft. De tekst is goed opgebouwd, laat een steeds volgehouden spanningsboog zien en laat zich, onder meer door de levendige dialogen, uitstekend voorlezen. De illustraties in gemengde techniek geven de tekst een extra dimensie en vullen die met allerlei details aan, waardoor het verhaal nog meer gaat leven. Elke illustratie is een kunstwerk op zichzelf. Een wensvervullend prentenboek dat uitnodigt om keer op keer te bekijken, alleen of samen met volwassenen. Vanaf ca. 4 jaar.

Drs. A.W.M. Duijx
Verder lezen

BOOKS2FLOW

zakelijk

BOOKS2FLOW uit Roelofarendsveen

Logo BOOKS2FLOW

Zie Facebook pagina, instagrampagina van Books2flow en www.books2flow.eu voor actuele informatie en spirituele beurzen !
Meestal reageer ik nog dezelfde dag. Let op een mail van boekwinkeltjes komt soms binnen in de spammap !!!
Books2Flow : Specialist in 'out of print' boeken op het gebied van spiritualiteit, levenskunst en creativiteit.
Voor verzending in Nederland (altijd met track & tracecode) vraag ik een bijdrage van 4,00 euro, voor verzendingen naar Belgie is de bijdrage 7,50 euro.
Alle boeken van Books2Flow worden verzonden in bubbeltjes en /of stevige enveloppen/doosjes,en goed beschermd verpakt.
Boeken worden niet opengeslagen verzonden !
Uw bestelling zal binnen 1 a 2 dagen (na ontvangst van uw betaling) worden verzonden.
Boeken worden nooit opengeslagen verzonden !!!
Als u vragen heeft stel ze gerust, ik geef snel antwoord.
Heeft u een opmerking, ook daar sta ik altijd voor open.

Alvast veel leesplezier gewenst!
Vriendelijke groet Carla
Books2Flow
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Remmerts de Vries, Daan - Droomkonijn Remmerts de Vries, Daan - Droomkonijn

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BOOKS2FLOW

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met BOOKS2FLOW
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Books2flow
  Kamer van Koophandel nummer: 72405775
  NL001480761B54
 • Na uw bestelling ontvangen u en BOOKS2FLOW een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BOOKS2FLOW vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • BOOKS2FLOW kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.