Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel BOOKS2FLOW.


 

Remmerts de Vries, Daan - Droomkonijn

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Remmerts de Vries, Daan - Droomkonijn
Schrijver: Remmerts de Vries, Daan
Titel: Droomkonijn
ISBN: 9789045106175
Uitgever: Querido Kinderboek
Bijzonderheid: Matig, ex bieb exemplaar 2007Geb. hardcover uitgave met ex-bieb stickers en stempels. In nette gelezen staat. Laatste blz. van het boek, heeft bruine vlekjes, een scheurtjes, minder fraai, astgeplakt geweest aan cover achterzijde,kleine beschading
Prijs: € 15,45
€ 4,00
Meer info Samenvatting
Uil droomt over een wit konijn, en is treurig en eenzaam als hij wakker wordt. Maar daarziet hij het witte konijn lopen. 'Konijn, ik wilje graag hebben!' zegt hij verliefd. Ja, dat kent konijn, ze geeft zichzelf niet zo vlug weg 'Ik ben van mijzelf!' Als ze samen schuilen voor een onweersbui, slaat Uil beschermend een vleugel om het bibberende konijn. Dat veroorzaakt een aardverschuiving. Het konijn zegt bij nader inzien jaop het aanzoek van Uil. En op de vraag van de uil waarom nu opeens wel, antwoordt het simpelweg 'Warme vleugels!' Een vertederend prentenboek met een venijnig staartje, want alles heeft zo zijn consequenties. Maar wie droomt er nu niet, of je nou groot of klein bent, van 'warme vleugels'?

Recensie(s)
Uil droomt heerlijk over een mooi wit konijn. Als hij wakker wordt, ziet hij iets wits bewegen zijn konijn uit de droom. Hij gaat erachter aan en roept verliefd dat hij haar wil hebben. Maar Konijn vindt dit niets en laat zich ook niet met verse muizen of iets dergelijks overhalen. Tijdens een regenbui schuilen ze samen en slaat Uil zijn arm om Konijn. De vonk slaat over en Uil en Konijn besluiten samen verder door het leven te gaan. Schitterend vormgegeven en vertederend prentenboek waarin een droom na enkele inspanningen uitkomt en voor de hoofdpersonages een mooi leven (en zelfs nieuw leven, dus kleintjes) in petto heeft. De tekst is goed opgebouwd, laat een steeds volgehouden spanningsboog zien en laat zich, onder meer door de levendige dialogen, uitstekend voorlezen. De illustraties in gemengde techniek geven de tekst een extra dimensie en vullen die met allerlei details aan, waardoor het verhaal nog meer gaat leven. Elke illustratie is een kunstwerk op zichzelf. Een wensvervullend prentenboek dat uitnodigt om keer op keer te bekijken, alleen of samen met volwassenen. Vanaf ca. 4 jaar.

Drs. A.W.M. Duijx
Boek bekijken

BOOKS2FLOW

zakelijk

BOOKS2FLOW uit Roelofarendsveen

Logo BOOKS2FLOW

Zie Facebook pagina, instagrampagina van Books2flow en www.books2flow.eu voor actuele informatie en spirituele beurzen !
Meestal reageer ik nog dezelfde dag. Let op een mail van boekwinkeltjes komt soms binnen in de spammap !!!
Books2Flow : Specialist in 'out of print' boeken op het gebied van spiritualiteit, levenskunst en creativiteit.
Voor verzending in Nederland (altijd met track & tracecode) vraag ik een bijdrage van 4,00 euro, voor verzendingen naar Belgie is de bijdrage 7,50 euro.
Alle boeken van Books2Flow worden verzonden in bubbeltjes-enveloppen, goed beschermd.
Boeken worden niet opengeslagen verzonden !
Uw bestelling zal binnen 1 a 2 dagen (na ontvangst van uw betaling) worden verzonden.
Boeken worden nooit opengeslagen verzonden !!!
Als u vragen heeft stel ze gerust, ik geef snel antwoord.
Heeft u een opmerking, ook daar sta ik altijd voor open.

Alvast veel leesplezier gewenst!
Vriendelijke groet Carla
Books2Flow
Verder lezen