Wijnand van Teyl - Berlijn 1919. Ik was, ik ben en ik zal zijn,

Schrijver:
Titel: Berlijn 1919. Ik was, ik ben en ik zal zijn,
ISBN: 9789402184280
Taal: Nederlands
Uitgever: Brave New Books
Bijzonderheden: 107 pagina's, Nieuw
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 11,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De dramatische moord op Rosa Luxemburg en Karl Liebknecht op 15 januari 1919 is een gebeurtenis waarvan de geschiedschrijving het nog steeds lastig vindt om onwelgevallige feiten onder ogen te zien. Het feit dat twee gedreven marxistisch georiënteerde sociaaldemocraten op één dag worden vermoord is op zich al een fenomeen waar we de wenkbrauwen over kunnen optrekken, zeker als blijkt dat de samenloop van deze feiten werd ingegeven door frustraties en woede over de verloren imperiale wereldoorlog en een vastgeroest nationalisme. De wapenstilstand van 9 november 1918 was onverenigbaar met hun gezindheid voor de monarchie en noopte tot ontkenning van de dissonantie door mythevorming en leugens. Maar het is toch vooral de ontdekking dat, na een verloren oorlog, de verliezers zich hergroeperen en binnen de kortste keren zich op velerlei manieren (be)wapenen en volgens eigen normen en maatstaven wraakzuchtig proberen het verlorene terug te winnen.
Verder lezen

fostaland uit Zeewolde

Logo fostaland

Nederlandse literatuur en in het Nederlands vertaalde literatuur.Romans, verhalen en poëzie. Boeken en catalogi over schilderkunst.
De verzendkosten zijn voor rekening koper en overeenkomstig de tarieven van Postnl. Pakketjes zullen via DHL worden verstuurd naar een DHL servicepunt (kosten Euro 5,00) tenzij de koper een andere wijze van bezorgen wenst.
Bestellingen worden verzonden nadat het overeengekomen bedrag is ontvangen op ABNA banknr: 581862694(NL07 ABNA 0581 8626 94) tnv E.Meijer. Leeuwarden
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Wijnand van Teyl - Berlijn 1919. Ik was, ik ben en ik zal zijn,

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij fostaland

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met fostaland
  • Na uw bestelling ontvangen u en fostaland een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van fostaland vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • fostaland kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.