Berg, Mieke van den ; Mathilde Rauwerda en Gerda Braakman - Een

Schrijver:
Titel: Een tocht door dit ingedijkt laagland. Holland draagt mijn sporen.
ISBN: 9789078215349
Taal: Nederlands
Uitgever: Kontrast, Oosterbeek / Ida Gerhardtgenootschap, Eefde
Bijzonderheden: Paperback, ingenaaid, 2007, 128 blz. Met kleurenfoto's en als bijlage 4 krantenartikelen, waarvan er 1 is vastgeplakt op de achterscharnier. Naam en datum op schutblad.
Prijs: € 7,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In dit boek geeft het Ida Gerhardtgenootschap weer hoezeer de dichteres Ida Gerhardt (1905-1997) voortleeft in haar dichtregels op monumenten in Nederland. In maar liefst zestien plaatsen, van Apeldoorn tot Zutphen, is het mogelijk - zo maar op straat - Gerhardts woorden tegen te komen, als (uit 'Het Carillon'): 'Dit sprakeloze samenkomen / en Hollands licht over de stad - / Nooit heb ik wat ons werd ontnomen / zo bitter, bitter liefgehad.' Gerhardt, die lesgaf, in Warnsveld overleed, en altijd een beetje knorrig was omdat ze niet de waardering kreeg waarop ze dacht recht te hebben, kreeg in 1979 de P.C. Hooftprijs. Een mooie en vooral ook verrassende bundel.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Berg, Mieke van den ; Mathilde Rauwerda en Gerda Braakman - Een tocht door dit ingedijkt laagland. Holland draagt mijn sporen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.