:Maesen de Sombreff, Paul van der - Testwijzer Het gebruik

Schrijver:
Titel: Testwijzer Het gebruik van psychologische tests bij personeelsselectie.
ISBN: 9789023225393
Taal: Nederlands
Uitgever: Assen :Van Gorcum, 1990. 9023225392 9789023225393
Bijzonderheden: paperback 62pp. in zeer goede staat 23/14,5cm
Prijs: € 12,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit boekje - geschreven door een psycholoog-deskundige op het terrein van selectiepsychologie - bedoelt voor te lichten over het psychologisch onderzoek t.b.v. personeelsselectie. Er blijkt veel onwetendheid te zijn over wat psychologische selectie inhoudt, zowel bij de werkgever als de sollicitant. Het boekje is aanbevolen en mede uitgegeven door het Nederlands Instituut van Psychologen (beroepsgroep voor psychologie). Het is goed leesbaar en begrijpelijk voor de belangstellende en de belanghebbende leek. Het boek bespreekt de waarde van tests, intelligentietests, arbeidsproeven, het interview, biodata, tests voor het meten van persoonlijkheid, waarden en interessen, het selectieadvies, de beroepsethiek van de psycholoog en geeft aanbevelingen voor het maken van tests. Enkele concrete voorbeelden nodigen de lezer uit zichzelf reeds te testen. Voor verdere informatie en studie wijst de literatuurlijst de weg. Het boekje is aanbevolen voor iedere kandidaat die zich psychologisch laat testen en enige ervaring wil opdoen met (concrete instructies voor) het maken van allerlei typen tests.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten )
Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten.
Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

:Maesen de Sombreff, Paul van der - Testwijzer     Het gebruik van psychologische tests bij personeelsselectie.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.