H. F Pijning - Kwalitatieve motorische diagnostiek: Een blauwdr

Schrijver:
Titel: Kwalitatieve motorische diagnostiek: Een blauwdruk ter bepaling van " innerlijke " activiteiten bij het bewegen (Leerpsychologie en onderwijs 8 )
ISBN: 9789001421250
Taal: Nederlands
Uitgever: Wolters- Noordhoff 1985 9001421253: 9789001421250
Bijzonderheden: paperback linnenstructuur 119pp. in zeer goede staat
Prijs: € 8,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Een ernstige tekortkoming van motorische tests is, dat ze niet wezenlijk ingaan op de aard van problemen die een kind kan hebben. Voor het opstellen van een behandelingsplan is aanvulling met een kwalitatieve analyse noodzakelijk. In de eerste helft van deze heldere studie worden grondbeginselen van motorische diagnostiek overzichtelijk en beknopt behandeld. Vanaf hoofdstuk 6 worden een tiental protocolfragmenten geanalyseerd, drie gevallen uitvoerig beschreven, en een korte handleiding verstrekt voor het diagnostiseren van motorische ontwikkeling. Dit boekje is primair bedoeld voor klinische- en orthopedagogen, alsmede voor psychologen en voor hen die op het uitvoeringsniveau als therapeut werkzaam zijn; hieronder vallen fysiotherapeuten en (a.s.) leraren
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Alleen levering binnen EU Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

H. F Pijning - Kwalitatieve motorische diagnostiek: Een blauwdruk ter bepaling van " innerlijke " activiteiten bij het bewegen (Leerpsychologie en onderwijs 8 )

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.