Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel hasselman.


 

H. F Pijning - Kwalitatieve motorische diagnostiek: Een blauwdruk ter bepaling van " innerlijke " activiteiten bij het bewegen (Leerpsychologie en onderwijs 8 )

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: H. F Pijning - Kwalitatieve motorische diagnostiek: Een blauwdruk ter bepaling van " innerlijke " activiteiten bij het bewegen (Leerpsychologie en onderwijs 8 )
Schrijver: H. F Pijning
Titel: Kwalitatieve motorische diagnostiek: Een blauwdruk ter bepaling van " innerlijke " activiteiten bij het bewegen (Leerpsychologie en onderwijs 8 )
ISBN: 9789001421250
Uitgever: Wolters- Noordhoff 1985 9001421253: 9789001421250
Bijzonderheid: paperback linnenstructuur 119pp. in zeer goede staat
Prijs: € 10,70
€ 3,65
Meer info Een ernstige tekortkoming van motorische tests is, dat ze niet wezenlijk ingaan op de aard van problemen die een kind kan hebben. Voor het opstellen van een behandelingsplan is aanvulling met een kwalitatieve analyse noodzakelijk. In de eerste helft van deze heldere studie worden grondbeginselen van motorische diagnostiek overzichtelijk en beknopt behandeld. Vanaf hoofdstuk 6 worden een tiental protocolfragmenten geanalyseerd, drie gevallen uitvoerig beschreven, en een korte handleiding verstrekt voor het diagnostiseren van motorische ontwikkeling. Dit boekje is primair bedoeld voor klinische- en orthopedagogen, alsmede voor psychologen en voor hen die op het uitvoeringsniveau als therapeut werkzaam zijn; hieronder vallen fysiotherapeuten en (a.s.) leraren
Boek bekijken

hasselman uit Breda

zakelijk

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 3,90 euro verzendkosten )
Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten.
Afhalen is niet mogelijk.

De verkoper zal binnen 7 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.