Schweppe, R. - Onze buik

Schrijver:
Titel: Onze buik
ISBN: 9789063783983
Taal: Nederlands
Uitgever: Schors bv, Uitgeverij
Bijzonderheden: Redelijk /izgst.1998 206pp, paperback. Oogt ongebruikt. 1 pagina heeft echter een vouwtje en scheurtje, daarom kwalificatie redelijk. Boekje is izgst.
Prijs: € 24,95
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting
ONZE BUIK

Onze buik is het lichamelijke, emotionele en spirituele centrum van de mens. Onze vitaliteit en ons algemeen welbevinden hangen nauw samen met de conditie waarin onze buik (en haar organen) zich bevindt. Een gezonde buik zorgt ervoor dat wij ons prettig voelen en dat onze geestelijke, spirituele en lichamelijke gesteldheid volledig met elkaar in harmonie zijn. Slechte voeding, stress en een verstoorde innerlijke balans zijn factoren die een directe negatieve invloed hebben op de buik. Buikpijn is een bekende en vervelende klacht, waarvan meestal gezegd wordt dat het 'tussen de oren' zit - en vervolgens wordt er naar een middel gegrepen dat erger is dan de kwaal.

ONZE BUIK beschrijft hoe wij de signalen die onze buik geeft moeten interpreteren en hoe wij met behulp van o.a. meditatietechnieken, een juiste houding en een goede ademhaling het verstoorde evenwicht weer in balans kunnen brengen. De diverse massagetechnieken, meditatieve oefeningen en de behandeling van reflexzone's geven ons de kans het vertrouwen in ons lichaam te herstellen, zodat wij - zonder er buikpijn van te krijgen het dagelijks leven het hoofd kunnen bieden.

RONALD SCHWEPPE & ALJOSCHA SCHWARz beschrijven op overzichtelijke wijze de behandeling van de buik (waaronder een dagelijkse korte zelfbehandeling); diverse oefeningen en talrijke foto's verduidelijken de vele praktische en eenvoudig uit te voeren oefeningen die de basis leggen voor een goede gezondheid en voor het ideale persoonlijke gewicht.
Verder lezen

BOOKS2FLOW

BOOKS2FLOW uit Roelofarendsveen, Nederlands

Logo BOOKS2FLOW

Zie Facebook pagina, instagrampagina van Books2flow en www.books2flow.eu voor actuele informatie en spirituele beurzen !
Meestal reageer ik nog dezelfde dag. Let op een mail van boekwinkeltjes komt soms binnen in de spammap !!!
Books2Flow : Specialist in 'out of print' boeken op het gebied van spiritualiteit, levenskunst en creativiteit.
Voor verzending in Nederland (altijd met track & tracecode) vraag ik een bijdrage van 4,00 euro, voor verzendingen naar Belgie is de bijdrage 7,50 euro.
Alle boeken van Books2Flow worden verzonden in bubbeltjes-enveloppen, goed beschermd.
Boeken worden niet opengeslagen verzonden !
Uw bestelling zal binnen 1 a 2 dagen (na ontvangst van uw betaling) worden verzonden.
Boeken worden nooit opengeslagen verzonden !!!
Als u vragen heeft stel ze gerust, ik geef snel antwoord.
Heeft u een opmerking, ook daar sta ik altijd voor open.

Alvast veel leesplezier gewenst!
Vriendelijke groet Carla
Books2Flow
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Schweppe, R. - Onze buik

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BOOKS2FLOW

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BOOKS2FLOW
  • Na uw bestelling ontvangen u en BOOKS2FLOW een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BOOKS2FLOW vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BOOKS2FLOW kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.