Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel BOOKS2FLOW.


 

Schweppe, R. - Onze buik

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Schweppe, R. - Onze buik
Schrijver: Schweppe, R.
Titel: Onze buik
ISBN: 9789063783983
Uitgever: Schors bv, Uitgeverij
Bijzonderheid: Redelijk /izgst.1998 206pp, paperback. Oogt ongebruikt. 1 pagina heeft echter een vouwtje en scheurtje, daarom kwalificatie redelijk. Boekje is izgst.
Prijs: € 24,95
€ 4,00
Meer info Samenvatting
ONZE BUIK

Onze buik is het lichamelijke, emotionele en spirituele centrum van de mens. Onze vitaliteit en ons algemeen welbevinden hangen nauw samen met de conditie waarin onze buik (en haar organen) zich bevindt. Een gezonde buik zorgt ervoor dat wij ons prettig voelen en dat onze geestelijke, spirituele en lichamelijke gesteldheid volledig met elkaar in harmonie zijn. Slechte voeding, stress en een verstoorde innerlijke balans zijn factoren die een directe negatieve invloed hebben op de buik. Buikpijn is een bekende en vervelende klacht, waarvan meestal gezegd wordt dat het 'tussen de oren' zit - en vervolgens wordt er naar een middel gegrepen dat erger is dan de kwaal.

ONZE BUIK beschrijft hoe wij de signalen die onze buik geeft moeten interpreteren en hoe wij met behulp van o.a. meditatietechnieken, een juiste houding en een goede ademhaling het verstoorde evenwicht weer in balans kunnen brengen. De diverse massagetechnieken, meditatieve oefeningen en de behandeling van reflexzone's geven ons de kans het vertrouwen in ons lichaam te herstellen, zodat wij - zonder er buikpijn van te krijgen het dagelijks leven het hoofd kunnen bieden.

RONALD SCHWEPPE & ALJOSCHA SCHWARz beschrijven op overzichtelijke wijze de behandeling van de buik (waaronder een dagelijkse korte zelfbehandeling); diverse oefeningen en talrijke foto's verduidelijken de vele praktische en eenvoudig uit te voeren oefeningen die de basis leggen voor een goede gezondheid en voor het ideale persoonlijke gewicht.
Boek bekijken

BOOKS2FLOW

BOOKS2FLOW uit Roelofarendsveen

Logo BOOKS2FLOW

Zie Facebook pagina, instagrampagina van Books2flow en www.books2flow.eu voor actuele informatie en spirituele beurzen !
Meestal reageer ik nog dezelfde dag. Let op een mail van boekwinkeltjes komt soms binnen in de spammap !!!
Books2Flow : Specialist in 'out of print' boeken op het gebied van spiritualiteit, levenskunst en creativiteit.
Voor verzending in Nederland (altijd met track & tracecode) vraag ik een bijdrage van 4,00 euro, voor verzendingen naar Belgie is de bijdrage 7,50 euro.
Alle boeken van Books2Flow worden verzonden in bubbeltjes-enveloppen, goed beschermd.
Boeken worden niet opengeslagen verzonden !
Uw bestelling zal binnen 1 a 2 dagen (na ontvangst van uw betaling) worden verzonden.
Boeken worden nooit opengeslagen verzonden !!!
Als u vragen heeft stel ze gerust, ik geef snel antwoord.
Heeft u een opmerking, ook daar sta ik altijd voor open.

Alvast veel leesplezier gewenst!
Vriendelijke groet Carla
Books2Flow
Verder lezen