Walsch, N.D. - Derde gesprek met God / zijn antwoorden op de gr

Schrijver:
Titel: Derde gesprek met God / zijn antwoorden op de grote vragen van de mensheid
ISBN: 9789021586625
Uitgever: Servire
Bijzonderheden: 1999, 368pp, ppb. gelezen, Ongetwijfeld zal dit derde deel die belangstelling versterken en de behoefte aan diepgang bevestigen. Met een register van voornaamste begrippen.
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
Op het fenomenale succes, ook in ons land, van Een ongewoon gesprek met God en Een nieuw gesprek met God, volgt nu een even fascinerend en uitdagend derde gesprek. Het gaat vooral over universele vragen die elk mens zich wel eens stelt, zoals: wat is de dood, wat is er na de dood, wat is het heelal, en wie of wat is er nog meer in het heelal? Maar ook over opvoeding, huwelijk, de zin van het leven, en vele andere onderwerpen, vindt u hier soms controversiële, maar altijd inspirerende inzichten.

God moedigt ook in dit boek Neale Donald Walsch aan, en via hem ook u, om een leven te leiden zonder angst en benepenheid, maar vol verdieping en spirituele verrijking.
Recensie(s)
Ter afsluiting van zijn triologie publiceert de Amerikaan Walsch een derde gesprek met God, opnieuw een even verrassend als controversieel vraag-en-antwoord-spel met de bedoeling het inzicht te vergroten in alle facetten van het bestaan. 'Een ongewoon gesprek met God', 'Een nieuw gesprek met God' alsmede 'Van dag tot dag'* met meditaties uit het eerste deel gingen eraan vooraf. De auteur stelt deze keer de zijns inziens belangrijkste vragen van de mensheid: over liefde en trouw, dood en reincarnatie, oordelen en veroordelen, het wezen van de ziel, de gang van de ontwikkeling. Het minste dat hij beoogt met zijn eigenzinnige benaderingswijze - 'God antwoordt concreet op alle vragen' - is het verlost raken van benepenheid en het kans bieden aan spirituele verrijking. Velen voelen zich door deze boeken aangesproken, getuige de vertalingen (in bijna dertig talen), de gevormde gespreksgroepen (in meer dan honderdvijftig steden verspreid over de wereld) en de tienduizenden brieven aan het adres van de auteur. Ongetwijfeld zal dit derde deel die belangstelling versterken en de behoefte aan diepgang bevestigen. Met een register van voornaamste begrippen.
(Biblion recensie, Ton Smits)
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18 .00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Walsch, N.D. - Derde gesprek met God / zijn antwoorden op de grote vragen van de mensheid

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenbinder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekenbinder
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenbinder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenbinder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekenbinder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.