Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel boekenbinder.


 

Walsch, N.D. - Derde gesprek met God / zijn antwoorden op de grote vragen van de mensheid

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Walsch, N.D. - Derde gesprek met God / zijn antwoorden op de grote vragen van de mensheid
Schrijver: Walsch, N.D.
Titel: Derde gesprek met God / zijn antwoorden op de grote vragen van de mensheid
ISBN: 9789021586625
Uitgever: Servire
Bijzonderheid: 1999, 368pp, ppb. gelezen, Ongetwijfeld zal dit derde deel die belangstelling versterken en de behoefte aan diepgang bevestigen. Met een register van voornaamste begrippen.
Prijs: € 5,00
Meer info Samenvatting
Op het fenomenale succes, ook in ons land, van Een ongewoon gesprek met God en Een nieuw gesprek met God, volgt nu een even fascinerend en uitdagend derde gesprek. Het gaat vooral over universele vragen die elk mens zich wel eens stelt, zoals: wat is de dood, wat is er na de dood, wat is het heelal, en wie of wat is er nog meer in het heelal? Maar ook over opvoeding, huwelijk, de zin van het leven, en vele andere onderwerpen, vindt u hier soms controversiële, maar altijd inspirerende inzichten.

God moedigt ook in dit boek Neale Donald Walsch aan, en via hem ook u, om een leven te leiden zonder angst en benepenheid, maar vol verdieping en spirituele verrijking.
Recensie(s)
Ter afsluiting van zijn triologie publiceert de Amerikaan Walsch een derde gesprek met God, opnieuw een even verrassend als controversieel vraag-en-antwoord-spel met de bedoeling het inzicht te vergroten in alle facetten van het bestaan. 'Een ongewoon gesprek met God', 'Een nieuw gesprek met God' alsmede 'Van dag tot dag'* met meditaties uit het eerste deel gingen eraan vooraf. De auteur stelt deze keer de zijns inziens belangrijkste vragen van de mensheid: over liefde en trouw, dood en reincarnatie, oordelen en veroordelen, het wezen van de ziel, de gang van de ontwikkeling. Het minste dat hij beoogt met zijn eigenzinnige benaderingswijze - 'God antwoordt concreet op alle vragen' - is het verlost raken van benepenheid en het kans bieden aan spirituele verrijking. Velen voelen zich door deze boeken aangesproken, getuige de vertalingen (in bijna dertig talen), de gevormde gespreksgroepen (in meer dan honderdvijftig steden verspreid over de wereld) en de tienduizenden brieven aan het adres van de auteur. Ongetwijfeld zal dit derde deel die belangstelling versterken en de behoefte aan diepgang bevestigen. Met een register van voornaamste begrippen.
(Biblion recensie, Ton Smits)
Boek bekijken

boekenbinder

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum, etnografica en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.