Meyvis - Japan het onvoltooide experiment / druk 1

Schrijver:
Titel: Japan het onvoltooide experiment / druk 1
ISBN: 9789020916614
Uitgever: Lannoo N.V., Uitgeverij
Bijzonderheden: 1989, Gebonden
Prijs: € 8,00
Verzendkosten: € 7,25 (binnen Nederland)
Meer info:
Over het verschijnsel Japan zijn al veel boeken geschreven. Dit boek, min of meer ter gelegenheid van Europalia uitgebracht, biedt eveneens informatie over dit land en zijn bevolking, maar richt zich daarbij ook op onderwerpen die vaak minder aandacht krijgen. Natuurlijk wordt verteld hoe de zakelijke verhouding met het Westen geregeld is en hoe de Japanner niet als individu maar als onderdeel van een groep gezien moet worden, terwijl er bovendien uitgelegd wordt hoe het zit met het onderwijs, met de positie van de keizer en met de diverse geloven. Wat het boek echter extra interessant maakt zijn de hoofdstukken gewijd aan de Liberaal-Democratische Partij, die al ruim 30 jaar aan de macht is, aan de extreme grondprijzen, aan de problemen met de Russen over de eilanden ten noorden van Hokkaido en aan de achterstelling van een etnisch niet afwijkende groep, de Burakumin. Het lange hoofdstuk over de positie van de vrouw biedt veel verhelderende informatie. Met nam vanwege dit laatste is dit Belgische boek, er worden geregeld vergelijkingen met België gemaakt, een aanwinst voor de collectie. Met (vnl.) kleurenfoto's.
(Biblion recensie, J. Joosse.) Uitgeverij Lannoo - 224 pagina's
Verder lezen

Calcaria uit Hardenberg

particulier

Logo Calcaria

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Meyvis - Japan het onvoltooide experiment / druk 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Calcaria

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Calcaria
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Calcaria een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Calcaria vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Calcaria kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.