Lelieveld, Vincense - Moord op de pater

Schrijver:
Titel: Moord op de pater
ISBN: 9789089547347
Taal: Nederlands
Uitgever: Elikser B.V. Uitgeverij
Bijzonderheden: 2015, 175pp, paperback. Nieuw
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Als Julian erachter komt dat hij geadopteerd is, gaat hij op zoek naar zijn echte vader en moeder en krijgt zijn leven een hele andere wending.
Hij raakt betrokken bij een ernstig misdrijf waardoor hij naar Afrika vlucht en zijn vriendin gaat zoeken, die daar als ontwikkelingsmedewerkster is vermist. Vervolgens komt hij in zeer gevaarlijke situaties terecht waarin hij te maken krijgt met gewelddadige conflicten in Noordoost-Congo.

Vincense Lelieveld is in Brabant geboren. Opgegroeid in een streng katholiek gezin, heeft zij het kloosterleven van dichtbij meegemaakt. Door haar verzet tegen misstanden binnen het katholieke geloof is zijzelf ternauwernood aan het kloosterleven ontsnapt.
Veel familieleden waren kloosterling, die op regelmatige basis werden bezocht. Door deze persoonlijke contacten kreeg zij een buitengewoon inzicht in het leven dat zich achter de façade van het klooster afspeelde en hieruit is dit boek ontstaan.
Het verhaal begint argeloos, maar algauw word je gegrepen door angstaanjagende gebeurtenissen die eindigen in een verbijsterend slot.
Verder lezen

Lorem ipsum uit Zuidlaren

particulier

Logo Lorem ipsum

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Lelieveld, Vincense - Moord op de pater Lelieveld, Vincense - Moord op de pater

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.