(C.A.B. Bantzinger) - Geboortekaart, handgeschreven uitnodiging

Schrijver:
Titel: Geboortekaart, handgeschreven uitnodiging voor een verjaardagsfeestje en een handgeschreven dankkaart van Mary Anne Rose Bantzinger.
Taal: Nederlands
Uitgever: 1959 | ± 1961 | ± 1961. Drie vouwbladen. Geïllustreerd.
Bijzonderheden: Meer afbeeldingen op www.artistiekbureau.com
Prijs: € 50,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De geboortekaart van de enige dochter van Cees Bantzinger en Jetty Bantzinger-Paerl is geïllustreerd met een in drie kleuren gedrukte tekening van Bantzinger.
De uitnodiging voor Anne Rose’ feestje is met waterverf opgehoogd door Bantzinger, die er ook een zwart-witfoto van zijn dochter bijplakte.
Het in kindertaal door Bantzinger geschreven bedankje (‘Hier is mu | vujaadagsfootoo’) heeft eveneens een originele zwart-witfoto, waarop niet alleen een kinderschare is te zien, maar ook Simon Carmiggelt, aan het eind van wat een privévoorstelling moet zijn geweest.
Persoonlijke efemera uit het bezit van de moeder van Cees Bantzinger.
Verder lezen

Artistiek Bureau

Logo Artistiek Bureau

Meer boeken, meer afbeeldingen op artistiekbureau.com

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

(C.A.B. Bantzinger) - Geboortekaart, handgeschreven uitnodiging voor een verjaardagsfeestje en een handgeschreven dankkaart van Mary Anne Rose Bantzinger.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Artistiek Bureau

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Artistiek Bureau
  • Na uw bestelling ontvangen u en Artistiek Bureau een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Artistiek Bureau vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Artistiek Bureau kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.