Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Artistiek Bureau.


 

(C.A.B. Bantzinger) - Geboortekaart, handgeschreven uitnodiging voor een verjaardagsfeestje en een handgeschreven dankkaart van Mary Anne Rose Bantzinger.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: (C.A.B. Bantzinger) - Geboortekaart, handgeschreven uitnodiging voor een verjaardagsfeestje en een handgeschreven dankkaart van Mary Anne Rose Bantzinger.
Schrijver: (C.A.B. Bantzinger)
Titel: Geboortekaart, handgeschreven uitnodiging voor een verjaardagsfeestje en een handgeschreven dankkaart van Mary Anne Rose Bantzinger.
ISBN:
Uitgever: 1959 | ± 1961 | ± 1961. Drie vouwbladen. Geïllustreerd.
Bijzonderheid: Meer afbeeldingen op www.artistiekbureau.com
Prijs: € 50,00
Meer info De geboortekaart van de enige dochter van Cees Bantzinger en Jetty Bantzinger-Paerl is geïllustreerd met een in drie kleuren gedrukte tekening van Bantzinger.
De uitnodiging voor Anne Rose’ feestje is met waterverf opgehoogd door Bantzinger, die er ook een zwart-witfoto van zijn dochter bijplakte.
Het in kindertaal door Bantzinger geschreven bedankje (‘Hier is mu | vujaadagsfootoo’) heeft eveneens een originele zwart-witfoto, waarop niet alleen een kinderschare is te zien, maar ook Simon Carmiggelt, aan het eind van wat een privévoorstelling moet zijn geweest.
Persoonlijke efemera uit het bezit van de moeder van Cees Bantzinger.
Boek bekijken

Artistiek Bureau uit Groningen

zakelijk

Logo Artistiek Bureau

Artistiek Bureau is een antiquariaat annex uitgeverij, opgericht in 2019 door Nick ter Wal. Artistiek Bureau is lid van de Nederlandsche Vereeniging van Antiquaren en de International League of Antiquarian Booksellers. Kamer van Koophandel Groningen 73792640.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.