(Annie M.G. Schmidt) - Uit de Korf. Huisorgaan van de c.v. De B

Schrijver:
Titel: Uit de Korf. Huisorgaan van de c.v. De Bezige Bij g.a. (Onder redactie van Adriaan Morriën en Koos Schuur.) Jaargang [2], aflevering 3.
Taal: Nederlands
Uitgever: Amsterdam: De Bezige Bij, 1947.
Bijzonderheden: Meer afbeeldingen op www.artistiekbureau.com
Prijs: € 50,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
184 x 122 mm. Geniet. 40 p. Geïllustreerd met cartoons en een foto. Half poststempel op voorzijde omslag. Enkel roestvlekje.
Tamelijk omvangrijk uitgeversprospectus, waarin Betty MacDonalds Het ei en ik, John Steinbecks Tortilla flat, Nescio’s Mene Tekel en andere nieuwe boeken van De Bij worden aangekondigd en aangeprezen.
Met uitvoerige tekstbijdragen, veelal voor de gelegenheid geschreven, van Annie M.G. Schmidt (‘Kinderboeken: een stuk jeugdvorming’), Adriaan Morriën (‘Het lezen’), Bert Schierbeek (‘Arthur Koestler, De yogi en de volkscommissaris’). Tevens voorpublicaties uit de te verschijnen bundels van Ida Gerhardt en Bert Voeten.
De kinderboekenschrijver in de dop formuleert helder welke soorten kinderboeken er voor welke soorten kinderen en leeftijd zijn.
‘In elk geval dus aandacht besteden aan de boeken die wij aanschaffen en onze eisen stellen: Is het boek goed geschreven? Is de verhaaltrant kinderlijk, is de humor kinderlijk, is het verhaal beeldend en suggestief, maar bovenal: is het boek positief?’
Niet in de Schmidt-bibliografieën van Marcel Raadgeep.
Verder lezen

Artistiek Bureau

Logo Artistiek Bureau

Meer boeken, meer afbeeldingen op artistiekbureau.com

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

(Annie M.G. Schmidt) - Uit de Korf. Huisorgaan van de c.v. De Bezige Bij g.a. (Onder redactie van Adriaan Morriën en Koos Schuur.) Jaargang [2], aflevering 3.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Artistiek Bureau

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Artistiek Bureau
  • Na uw bestelling ontvangen u en Artistiek Bureau een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Artistiek Bureau vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Artistiek Bureau kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.