Charles D.A. Ruffolo - Netwerk Je Weg Naar Succes Charles Ru

Schrijver:
Titel: Netwerk Je Weg Naar Succes Charles Ruffolo's gids die leidt naar de kracht van netwerken
ISBN: 9789071501357
Taal: Nederlands
Uitgever: Apeldoorn, Thieme Boekentuin, 2010 9789071501357
Bijzonderheden: paperback met flappen, bijz. voorkant, 184pp. als nieuw
Prijs: € 5,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Charles D.A. Ruffolo, MPA is professioneel netwerker, trainer, spreker, schrijver met een natuurlijk talent voor het in contact brengen van mensen uit alle disciplines en alle lagen van de bevolking. Na een 20-jarige carri re in het Amerikaanse leger vestigde hij zich in Nederland en introduceerde hij binnen de internationale gemeenschap zijn unieke merk van netwerken.


In 1995 richtte hij het RIBS (Ruffolo's International Business Services) Netwerk op, waarmee hij netwerktrainingen verzorgt voor organisaties en individuen, dat bemiddelt in contacten tussen zakenmensen, gevolgd door The Network Club, een online verbinding naar zijn enorme netwerk en de basis voor zijn populaire netwerkevenementen, en de Stichting Giving Back, een carri re begeleidingsprogramma voor middelbare scholieren van etnische afkomst.


'Ruf' staat alom bekend om zijn dynamische aanpak van netwerken, zijn onnavolgbare stijl, charisma, gedegen adviezen en oprechte betrokkenheid met anderen - wat hem een trouwe aanhang over de hele wereld heeft opgeleverd. Ruffolo, inwoner van Pittsburgh, Pennsylvania, van Italiaans/Ierse afkomst, en zijn Nederlandse vrouw Herma bewonen een boerderij (met rieten dak) in Overijssel, een idyllische Nederlandse provincie.


Shirley J.S. Agudo, 'ghostwriter' van dit boek, is Amerikaans auteur en fotograaf - eveneens afkomstig uit Pittsburgh - die altijd heeft geloofd in de kracht van netwerken. Zij is coauteur van twee reisgidsen over Nederland: Fodor's Holland en Here's Holland, en auteur/fotograaf van Hot Pink, een foto-essay van de gay parade in Amsterdam. Haar vijfde en meest recente boek heet Bicycle Mania Holland, een fascinerend fotoboek over een land dat 'helemaal gek is van fi etsen'. Shirley woont momenteel in de omgeving van Amsterdam
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Charles D.A. Ruffolo - Netwerk Je Weg Naar Succes    Charles Ruffolo's gids die leidt naar de kracht van netwerken

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.