Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel hasselman.


 

Charles D.A. Ruffolo - Netwerk Je Weg Naar Succes Charles Ruffolo's gids die leidt naar de kracht van netwerken

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Charles D.A. Ruffolo - Netwerk Je Weg Naar Succes    Charles Ruffolo's gids die leidt naar de kracht van netwerken
Schrijver: Charles D.A. Ruffolo
Titel: Netwerk Je Weg Naar Succes Charles Ruffolo's gids die leidt naar de kracht van netwerken
ISBN: 9789071501357
Uitgever: Apeldoorn, Thieme Boekentuin, 2010 9789071501357
Bijzonderheid: paperback met flappen, bijz. voorkant, 184pp. als nieuw
Prijs: € 7,70
€ 3,65
Meer info Charles D.A. Ruffolo, MPA is professioneel netwerker, trainer, spreker, schrijver met een natuurlijk talent voor het in contact brengen van mensen uit alle disciplines en alle lagen van de bevolking. Na een 20-jarige carri re in het Amerikaanse leger vestigde hij zich in Nederland en introduceerde hij binnen de internationale gemeenschap zijn unieke merk van netwerken.


In 1995 richtte hij het RIBS (Ruffolo's International Business Services) Netwerk op, waarmee hij netwerktrainingen verzorgt voor organisaties en individuen, dat bemiddelt in contacten tussen zakenmensen, gevolgd door The Network Club, een online verbinding naar zijn enorme netwerk en de basis voor zijn populaire netwerkevenementen, en de Stichting Giving Back, een carri re begeleidingsprogramma voor middelbare scholieren van etnische afkomst.


'Ruf' staat alom bekend om zijn dynamische aanpak van netwerken, zijn onnavolgbare stijl, charisma, gedegen adviezen en oprechte betrokkenheid met anderen - wat hem een trouwe aanhang over de hele wereld heeft opgeleverd. Ruffolo, inwoner van Pittsburgh, Pennsylvania, van Italiaans/Ierse afkomst, en zijn Nederlandse vrouw Herma bewonen een boerderij (met rieten dak) in Overijssel, een idyllische Nederlandse provincie.


Shirley J.S. Agudo, 'ghostwriter' van dit boek, is Amerikaans auteur en fotograaf - eveneens afkomstig uit Pittsburgh - die altijd heeft geloofd in de kracht van netwerken. Zij is coauteur van twee reisgidsen over Nederland: Fodor's Holland en Here's Holland, en auteur/fotograaf van Hot Pink, een foto-essay van de gay parade in Amsterdam. Haar vijfde en meest recente boek heet Bicycle Mania Holland, een fascinerend fotoboek over een land dat 'helemaal gek is van fi etsen'. Shirley woont momenteel in de omgeving van Amsterdam
Boek bekijken

hasselman uit Breda

zakelijk

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 3,90 euro verzendkosten )
Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten.
Afhalen is niet mogelijk.

De verkoper zal binnen 7 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.