Bergenhenegouwen, Ingrid van. M.m.v. Evert Jan Eggink ; Anne-lot Haag

Schrijver:
Titel: De pioniers van het Bergkwartier 1966-1969. Mannen van het eerste uur.
ISBN: 9789463234061
Taal: Nederlands
Uitgever: NV Bergkwartier, Deventer
Bijzonderheden: Paperback, ingenaaid, 2018, 108 blz. Met foto's en facsimile's.
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 10,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In dit boek worden de jaren ’66 tot ’69 in Deventer weer even tot leven gebracht. In 1966 besluit een groepje mannen om in actie te komen en te kijken of het tij te keren is. De plannen van de gemeente Deventer om deze vervallen wijk ‘op de Berg’ te slopen en een rondweg aan te leggen, waren ver gevorderd. Enkele van deze mannen komen letterlijk aan het woord. Live of via door hen geschreven memoires. ‘De mannen’ waren bescheiden maar volhardend. Ze stonden voor een fikse uitdaging. En wat bleek, samen met hun adviseurs waren ze goed in staat om de taken te verdelen en elkaar aan te vullen en te versterken. Door stap voor stap zeer voortvarend obstakels te nemen als deze ze zich voordeden, groeide het vertrouwen en de moed van deze werkgroep maar het werd nooit overmoed. Deze aspecten én de juiste contacten in het land heeft hen in korte tijd het succes gebracht dat leidde tot het de oprichting van de NV Bergkwartier. En… tot het Deventer Bergkwartier zoals wij het nu kennen en graag zien.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bergenhenegouwen, Ingrid van. M.m.v. Evert Jan Eggink ; Anne-lot Haag en Jan Strik. - De pioniers van het Bergkwartier 1966-1969. Mannen van het eerste uur.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.