Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel BoekenWO2.


 

Bergenhenegouwen, Ingrid van. M.m.v. Evert Jan Eggink ; Anne-lot Haag en Jan Strik. - De pioniers van het Bergkwartier 1966-1969. Mannen van het eerste uur.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Bergenhenegouwen, Ingrid van. M.m.v. Evert Jan Eggink ; Anne-lot Haag en Jan Strik. - De pioniers van het Bergkwartier 1966-1969. Mannen van het eerste uur.
Schrijver: Bergenhenegouwen, Ingrid van. M.m.v. Evert Jan Eggink ; Anne-lot Haag en Jan Strik.
Titel: De pioniers van het Bergkwartier 1966-1969. Mannen van het eerste uur.
ISBN: 9789463234061
Uitgever: NV Bergkwartier, Deventer
Bijzonderheid: Paperback, ingenaaid, 2018, 108 blz. Met foto's en facsimile's.
Prijs: € 10,00
Meer info In dit boek worden de jaren ’66 tot ’69 in Deventer weer even tot leven gebracht. In 1966 besluit een groepje mannen om in actie te komen en te kijken of het tij te keren is. De plannen van de gemeente Deventer om deze vervallen wijk ‘op de Berg’ te slopen en een rondweg aan te leggen, waren ver gevorderd. Enkele van deze mannen komen letterlijk aan het woord. Live of via door hen geschreven memoires. ‘De mannen’ waren bescheiden maar volhardend. Ze stonden voor een fikse uitdaging. En wat bleek, samen met hun adviseurs waren ze goed in staat om de taken te verdelen en elkaar aan te vullen en te versterken. Door stap voor stap zeer voortvarend obstakels te nemen als deze ze zich voordeden, groeide het vertrouwen en de moed van deze werkgroep maar het werd nooit overmoed. Deze aspecten én de juiste contacten in het land heeft hen in korte tijd het succes gebracht dat leidde tot het de oprichting van de NV Bergkwartier. En… tot het Deventer Bergkwartier zoals wij het nu kennen en graag zien.
Boek bekijken

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.