Basilieres, Michel Vertaald door Gert Jan de Vries Omslagontwerp Wil

Schrijver:
Titel: Zwarte Vogel
ISBN: 9789056721152
Taal: Nederlands
Uitgever: Signatuur Uitgeverij te Utrecht, uit 2004 Omslagontwerp Wil Immink te Sittard
Bijzonderheden: Gebonden 20x12 formaat 203 pagina's [harde kaft] Biep exemplaar
Prijs: € 12,75
Verzendkosten: € 3,90 (binnen Nederland)
Meer info:
Black Bird Oorspronkelijke Titel
In een huis dat op instorten staat, aan de voet van Mount Royal in Montréal, woont het gezin Desouche: drie generaties van Engels-Franse Canadezen die verstrikt raken in een nationale crisis. Grootvader is een hoerenloper en grafschenner, die de lichamen die hij opgraaft verkoopt aan een dokter voor diens experimenten. Zijn gedesillusioneerde vrouw, die als enige in de familie alleen Frans spreekt, heeft vriendschap gesloten met een 'tamme' kraai die het op Grootvader heeft voorzien. Terwijl Moeder het verdriet dat haar verteert, verwerkt door eeuwig te slapen, probeert Vader tevergeefs snel rijk te worden. De tweeling Marie en Jean-Baptiste komt in elkaars vaarwater wanneer persoonlijke ambities en maatschappelijke betrokkenheid hardhandig met elkaar in aanraking komen.
Wanneer een van de familieleden bij een bomexplosie omkomt, begint een jaar dat de Desouches en Montréal niet snel zullen vergeten.
Verder lezen

De Olde Jan uit Herwen

Logo De Olde Jan

de olde Jan Van alles en nog wat en
donderdag en zaterdag morgen snuffelmorgen .. de olde Jan nu ook op twitter ... er is geen betere buur dan de natuur Januari is de Louwmaand de natuur in Januari : kleumende ijsvogels en bloeiende toverhazelaar & februari - sprokkelmaand .. Maart - Lentemaand .. April, Grasmaand & Filosofiemaand .. Mei, Bloeimaand. Juni Zomermaand. Juli Hooimaand. Augustus Oogstmaand. September Herfstmaand.Oktober, Wijnmaand, November Slachtmaand. December, Wintermaand met Onnozele kinderen .. wilt Uw zeker zijn laat het ons weten dan verzenden wij met bar code , Bezorging vindt plaats via TNT
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Basilieres, Michel Vertaald door Gert Jan de Vries  Omslagontwerp Wil Immink te Sittard - Zwarte Vogel Basilieres, Michel Vertaald door Gert Jan de Vries  Omslagontwerp Wil Immink te Sittard - Zwarte Vogel Basilieres, Michel Vertaald door Gert Jan de Vries  Omslagontwerp Wil Immink te Sittard - Zwarte Vogel Basilieres, Michel Vertaald door Gert Jan de Vries  Omslagontwerp Wil Immink te Sittard - Zwarte Vogel

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Olde Jan

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Olde Jan
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Olde Jan een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Olde Jan vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Olde Jan kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.