Algera, J. - Tijl Uilenspiegel op avontuur

Schrijver:
Titel: Tijl Uilenspiegel op avontuur
ISBN: 9789022723999
Uitgever: Wolters-Noordhoff B.V.
Bijzonderheden: 2005, Gebonden hardcover in goede staat, 86 pagina's
Prijs: € 9,70
Verzendkosten: € 3,65 (binnen Nederland)
Meer info:
Als Tijl Uilenspiegel op avontuur gaat, trekt hij van streek naar streek, en van stad naar stad. Overal beleeft hij gekke avonturen. Hij is niet te lui om te werken. Zijn baas, meester Joppe, maakt hij schatrijk. Als knecht van een bakker bakt hij katten en kikkers. In een ziekenhuis maakt hij alle zieken in één dag beter. Voor een graaf en een gravin schildert hij 4 portretten. Bij een kleermaker laat hij een narren-pak maken. Als het klaar is, trekt hij het aan. Die dag is de mooiste dag van zijn leven.
Recensie(s)
Het lukt Tijl Uilenspiegel met z'n gekke streken in zijn eigen levensonderhoud te voorzien. Zo neemt hij b.v. een graaf en gravin in de maling door een wit doek af te leveren na het schilderen van hun portretten en bakt hij kikkers als knecht van een bakker. Deze serie is speciaal geschreven voor kinderen met leesmoeilijkheden. Vergeleken met andere uitgaven, waaronder de oorspronkelijke uitgave van Charles de Coster resteert niet meer dan een avonturenverhaal. Het taalgebruik is heel direkt met veel dialoog. Sfeer- en plaatsbeschrijvingen ontbreken, evenals bekende figuren zoals Lamme Goedzak. Korte zinnen, duidelijke letter; sommige moeilijke woorden hebben een verbindingsstreepje. Veel leuke zwart-grijs-witte tekeningen. Ondanks het feit dat het accent op de avonturen ligt, een aardig boek, ook voor kinderen zonder leesproblemen.
Verder lezen

hasselman uit Breda

zakelijk

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 3,90 euro verzendkosten )
Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten.
Afhalen is niet mogelijk.

De verkoper zal binnen 7 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Algera, J. - Tijl Uilenspiegel op avontuur

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met hasselman
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Hasselman
  Kamer van Koophandel nummer: 51639181
  NL139540805B02
 • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • hasselman kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 7 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.