Hemelrijk, Liesbeth - Van Kandinsky tot Corneille. Linoleum in

Schrijver:
Titel: Van Kandinsky tot Corneille. Linoleum in de kunst van de twintigste eeuw. From Kandinsky to Corneille. Linoleum in the art of the twentieth century.
ISBN: 9789073634138
Taal: Meertalig
Uitgever: Onderneming & Kunst, Amsterdam
Bijzonderheden: Gebonden, 1999, 196 blz. Nederlands- en Engelstalig. Met afbeeldingen in kleur en 5 bijlagen (2 folders en 3 kaarten). 2 deuklijntjes in de voorkaft.
Prijs: € 12,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Initiatiefnemer en sponsor Forbo Linoleum bestond 100 jaar en vierde dit met een door Onderneming & Kunst verzorgde expositie gewijd aan een relatief jonge grafische techniek: de linoleumdruk.

Voor deze expositie werden ruim 180 linoleumdrukken en -objecten bijeengebracht die de geschiedenis van dit medium vanaf de eerste experimenten door de Duitse Expressionisten tot aan de meest recente ontwikkelingen in beeld brachten.

Er waren linoleumsneden te zien van onder anderen Kandinsky, Matisse, Picasso, Escher, Corneille, Baselitz; Kara Walker, Joris Geurts en Klaas Gubbels.

Vier jonge kunstenaars uit vier werelddelen ontvingen van Forbo Linoleum een opdracht tot het maken van twee ‘Linoleum Art Prints’. Liesbeth Hemelrijk stelde de expositie in nauwe samenwerking met het Cobramuseum samen en schreef deze rijk geïllustreerde catalogus.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.