Hünneman, Ronald - Aphroditisch Hedonisme / een beknopte uitle

Schrijver:
Titel: Aphroditisch Hedonisme / een beknopte uitleg
ISBN: 9789082755004
Taal: Nederlands
Uitgever: eigen beheer
Bijzonderheden: 2018. 28 pag. Essay. Nieuw.
Beschikbaar: 6 exemplaren
Prijs: € 7,00
Verzendkosten: € 4,25 (binnen Nederland)
Meer info:
Hedonisten worden in de media veelal afgeschilderd als onbezonnen, ongezonde genotszoekers. Hedonisten zijn dan mensen die zonder hun verstand te gebruiken zoveel mogelijk van alles pakken wat ze lekker vinden: drank, voedsel, drugs, opwinding en seks. Zo beschreef de journalist H.J.A. Hofland hedonisme simpelweg als: “Hier! Nu! Veel! En lekker!”. Daarmee verdwijnt het onderscheid tussen mensen die gedachteloos pakken wat ze pakken kunnen, en hedonisten die op een doordachte wijze genot in mensenlevens centraal stellen.
In dit korte, goed leesbare essay (28 pagina's) wordt een subtielere vorm van hedonisme beschreven die in de hedendaagse filosofie gangbaar is. Daarin wordt het verkrijgen van genot niet ontkoppelt van het gebruik van het verstand. En wordt het verkrijgen van genot aangevuld met het, niet minder waardevol geachte, verschaffen van genot in liefdevolle relaties.
Dit essay is de uitkomst van de lessen en lezingen die Ronald Hünneman gaf op de universiteiten van Rotterdam en Groningen, in filosofiecafés en op cursussen. Daarom is een eerdere versie van de tekst aangevuld met reacties op de meest voorkomende vragen en bezwaren die tijdens die lessen en lezingen naar voren kwamen.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hünneman, Ronald - Aphroditisch Hedonisme / een beknopte uitleg Hünneman, Ronald - Aphroditisch Hedonisme / een beknopte uitleg

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.