Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Lorem ipsum.


 

Hünneman, Ronald - Aphroditisch Hedonisme / een beknopte uitleg

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Hünneman, Ronald - Aphroditisch Hedonisme / een beknopte uitleg
Schrijver: Hünneman, Ronald
Titel: Aphroditisch Hedonisme / een beknopte uitleg
ISBN: 9789082755004
Uitgever: eigen beheer
Bijzonderheid: 2018. 28 pag. Essay. Nieuw.
Prijs: € 7,45
€ 4,00
Meer info Hedonisten worden in de media veelal afgeschilderd als onbezonnen, ongezonde genotszoekers. Hedonisten zijn dan mensen die zonder hun verstand te gebruiken zoveel mogelijk van alles pakken wat ze lekker vinden: drank, voedsel, drugs, opwinding en seks. Zo beschreef de journalist H.J.A. Hofland hedonisme simpelweg als: “Hier! Nu! Veel! En lekker!”. Daarmee verdwijnt het onderscheid tussen mensen die gedachteloos pakken wat ze pakken kunnen, en hedonisten die op een doordachte wijze genot in mensenlevens centraal stellen.
In dit korte, goed leesbare essay (28 pagina's) wordt een subtielere vorm van hedonisme beschreven die in de hedendaagse filosofie gangbaar is. Daarin wordt het verkrijgen van genot niet ontkoppelt van het gebruik van het verstand. En wordt het verkrijgen van genot aangevuld met het, niet minder waardevol geachte, verschaffen van genot in liefdevolle relaties.
Dit essay is de uitkomst van de lessen en lezingen die Ronald Hünneman gaf op de universiteiten van Rotterdam en Groningen, in filosofiecafés en op cursussen. Daarom is een eerdere versie van de tekst aangevuld met reacties op de meest voorkomende vragen en bezwaren die tijdens die lessen en lezingen naar voren kwamen.
Boek bekijken

Lorem ipsum uit Zuidlaren

particulier

Logo Lorem ipsum

U ontvangt z.s.m. bericht van uw bestelling, normaal gesproken binnen 12 uur.
Let op: uit ervaring blijkt dat ons antwoord via Boekwinkeltjes in uw spam-box terecht kan komen. Lijkt het erop dat u geen antwoord krijgt? Kijk daar dan even.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.