TOPOGRAPHISCH BUREAU VAN HET DEPARTEMENT VAN OORLOG, - Itinerai

Schrijver:
Titel: Itineraire voor marscherende troepen in het Koningrijk der Nederlanden + Alphabetisch register van alle bewoonde oorden des Rijks. Zijnde een vervolg op de Itineraire voor marscherende troepen in het Koningrijk der Nederlanden.
Uitgever: 's-Grv., Erven Doorman, 1849/1850.
Bijzonderheden: 2 delen. 4to. X+276;V+285 pp. + reg.; IX+445 pp. + erratablad. Met grote uitsl. etappekaart.
Prijs: € 595,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Gebonden. Half linnen. Goed ex. (Ruggen vernieuwd; stempel "Gouverneur van Zuidholland" & stempel "Afgeschreven" op voortitel). * Deel I: Handleiding voor het verplaatsen van troepen in 1442 tabellen (Van Ardenburg naar Breskens tot Van Zwartsluis naar Zwolle, met afstanden in mijlen) & "Beschrijving der fondamentaal marschen" in 338 tabellen met o.a. "beschrijving der wegen" & "voorkomende rivieren en middelen van overtogt"; gevolgd door Algemeen register der stoomvaart (trajecten met o.a. "prijs per hoofd") (77 pp.); Algemeen register der IJzeren spoorwegen (trajecten met stations, dienstregelingen en "prijs per man") (63 pp.); Index of algemeen register (22 pp.). Deel II: Alfabetische lijst met "namen der gemeenten en onderhoorigheden" (ca. 10.000 namen!) en o.a. aantallen huizen en inwoners volgens de volkstelling van 1840, en "gelegenheid tot inkwartiering" met aantallen manschappen en paarden.
Verder lezen

Charbo uit Amsterdam

zakelijk
Portokosten volgens tarieven PostNL. Zie onder "Veelgestelde vragen". Geen portokosten voor bestellingen vanaf € 100,00 (binnen NL).

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

TOPOGRAPHISCH BUREAU VAN HET DEPARTEMENT VAN OORLOG, - Itineraire voor marscherende troepen in het Koningrijk der Nederlanden + Alphabetisch register van alle bewoonde oorden des Rijks. Zijnde een vervolg op de Itineraire voor marscherende troepen in het Koningrijk der Nederlanden.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Charbo

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met Charbo
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Charbo's Antiquariaat
  Kamer van Koophandel nummer: 33155062
  NL001237178B04
  https://www.charbo.nl
 • Na uw bestelling ontvangen u en Charbo een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Charbo vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • Charbo kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.