Exposition. - Disegno et Couleur, Italiaanse en Franse tekening

Schrijver:
Titel: Disegno et Couleur, Italiaanse en Franse tekeningen van de 16de tot de 18de eeuw
Uitgever: , Silvana Editoriale, 2014
Bijzonderheden: Softcover, Paperback with flaps, 297x240mm, 256p, 300 colour illustrations, Dutch (NL) edition ISBN 9788836623723.
Prijs: € 34,00
Verzendkosten: € 5,99 (binnen België)
Meer info:
Dit initiatief is het derde in een serie van tentoonstellingen en begeleidende catalogi, bedoeld om het publiek te laten kennismaken met de meesterwerken uit het uitgebreide fonds oude tekeningen van de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van Belgie. Hierbinnen vormt de Hollandse School het absolute zwaartepunt en in het verleden trad zij reeds vaak voorhet voetlicht. Minder bekend en bestudeerd bleef het gevarieerde ensemble van Italiaanse en Franse tekeningen. Hieruit werd nu een uitgelezen selectie samengesteld van kunstenaars, die werkzaam waren in de toenmalige artistieke centra bij uitstek zoals Florence, Bologna, Genua, Rome, Venetie en Parijs. De keuze loopt van de 16de tot de 18de eeuw en omvat vele nooit eerder tentoongestelde bladen, die door de Koninklijke Musea zijn verworven door aankoop en schenking zoals de collectie van Jean de Grez (in 1913) en de collectie van Alla en Benedict Goldschmidt (in 1990). Expo: 25/02-18/05/2014, Musees Royaux des Beaux Arts de Belgique, Brussels
Verder lezen

Erik Tonen Books

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling. We sturen uw bestelling via de koerierdienst DPD, POSTNL en DHL. ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 5.99 euro. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Exposition. - Disegno et Couleur, Italiaanse en Franse tekeningen van de 16de tot de 18de eeuw

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Erik Tonen Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Erik Tonen Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Erik Tonen Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Erik Tonen Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Erik Tonen Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.