Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

Exposition. - Disegno et Couleur, Italiaanse en Franse tekeningen van de 16de tot de 18de eeuw

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Exposition. - Disegno et Couleur, Italiaanse en Franse tekeningen van de 16de tot de 18de eeuw
Schrijver: Exposition.
Titel: Disegno et Couleur, Italiaanse en Franse tekeningen van de 16de tot de 18de eeuw
ISBN:
Uitgever: , Silvana Editoriale, 2014
Bijzonderheid: Softcover, Paperback with flaps, 297x240mm, 256p, 300 colour illustrations, Dutch (NL) edition ISBN 9788836623723.
Prijs: € 34,00
€ 6,99
Meer info Dit initiatief is het derde in een serie van tentoonstellingen en begeleidende catalogi, bedoeld om het publiek te laten kennismaken met de meesterwerken uit het uitgebreide fonds oude tekeningen van de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van Belgie. Hierbinnen vormt de Hollandse School het absolute zwaartepunt en in het verleden trad zij reeds vaak voorhet voetlicht. Minder bekend en bestudeerd bleef het gevarieerde ensemble van Italiaanse en Franse tekeningen. Hieruit werd nu een uitgelezen selectie samengesteld van kunstenaars, die werkzaam waren in de toenmalige artistieke centra bij uitstek zoals Florence, Bologna, Genua, Rome, Venetie en Parijs. De keuze loopt van de 16de tot de 18de eeuw en omvat vele nooit eerder tentoongestelde bladen, die door de Koninklijke Musea zijn verworven door aankoop en schenking zoals de collectie van Jean de Grez (in 1913) en de collectie van Alla en Benedict Goldschmidt (in 1990). Expo: 25/02-18/05/2014, Musees Royaux des Beaux Arts de Belgique, Brussels
Boek bekijken

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en Belgiƫ. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.