Steinz, Pieter - Lezen &cetera / gids voor de wereldliteratuur

Schrijver:
Titel: Lezen &cetera / gids voor de wereldliteratuur
ISBN: 9789044606041
Taal: Nederlands
Uitgever: Prometheus
Bijzonderheden: 2006, paperback,450pp, naam op p5. In uitstekende staat. Rug verkleurd.
Prijs: € 9,00
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Wat te lezen na De naam van de roos, De verborgen geschiedenis of een ander favoriet boek? Hoe liep het af met de graaf van Monte Cristo, en waarom is Het Bureau zo bijzonder? Door welke romans werd Jane Austen beïnvloed, en wie hebben zich op hun beurt laten inspireren door Pride en Prejudice?
Lezen &cetera, de eerste Nederlandse leesgids, geeft antwoord op deze en vele andere vragen, en vormt zo een baken voor biblionauten in de eindeloze zee van romans en verhalen. Het boek bevat tal van karakteriseringen van auteurs uit verschillende taalgebieden, enthousiasmerende samenvattingen, literaire schema’s rondom bekende boeken, quizzen rondom literaire thema’s en veel meer… Het is een handboek voor de individuele lezer, maar ook een naslagwerk voor leesgroepen, boekhandelaars, scholieren, studenten en docenten.
Verder lezen

lezen.muziek uit Mierlo

Logo lezen.muziek

Lezen&Muziek heeft uitsluitend boeken en tijdschriften uit privébezit. Geen handelsvoorraad. Bij meer boeken, minder verzendkosten. Verzendkosten gelden voor Nederland. Voor alle boeken en tijdschriften geldt dat er enige gebruikssporen zijn en meestal naam en aankoopdatum op p3. Snelle service en goede verpakking. Boeken ophalen in Mierlo is prima. Eenmaal per week kunnen boeken ook in Geulle worden opgehaald.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Steinz, Pieter - Lezen &cetera / gids voor de wereldliteratuur Steinz, Pieter - Lezen &cetera / gids voor de wereldliteratuur Steinz, Pieter - Lezen &cetera / gids voor de wereldliteratuur Steinz, Pieter - Lezen &cetera / gids voor de wereldliteratuur

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij lezen.muziek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met lezen.muziek
  • Na uw bestelling ontvangen u en lezen.muziek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van lezen.muziek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • lezen.muziek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.