Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel lezen.muziek.


 

Steinz, Pieter - Lezen &cetera / gids voor de wereldliteratuur

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Steinz, Pieter - Lezen &cetera / gids voor de wereldliteratuur
Schrijver: Steinz, Pieter
Titel: Lezen &cetera / gids voor de wereldliteratuur
ISBN: 9789044606041
Uitgever: Prometheus
Bijzonderheid: 2006, paperback,450pp, naam op p5. In uitstekende staat. Rug verkleurd.
Prijs: € 9,00
€ 6,00
Meer info Wat te lezen na De naam van de roos, De verborgen geschiedenis of een ander favoriet boek? Hoe liep het af met de graaf van Monte Cristo, en waarom is Het Bureau zo bijzonder? Door welke romans werd Jane Austen beïnvloed, en wie hebben zich op hun beurt laten inspireren door Pride en Prejudice?
Lezen &cetera, de eerste Nederlandse leesgids, geeft antwoord op deze en vele andere vragen, en vormt zo een baken voor biblionauten in de eindeloze zee van romans en verhalen. Het boek bevat tal van karakteriseringen van auteurs uit verschillende taalgebieden, enthousiasmerende samenvattingen, literaire schema’s rondom bekende boeken, quizzen rondom literaire thema’s en veel meer… Het is een handboek voor de individuele lezer, maar ook een naslagwerk voor leesgroepen, boekhandelaars, scholieren, studenten en docenten.
Boek bekijken

lezen.muziek uit Mierlo

Logo lezen.muziek

Lezen&Muziek heeft uitsluitend boeken en tijdschriften uit privébezit. Geen handelsvoorraad. Bij meer boeken, minder verzendkosten. Verzendkosten gelden voor Nederland. Voor alle boeken en tijdschriften geldt dat er enige gebruikssporen zijn en meestal naam en aankoopdatum op p3. Snelle service en goede verpakking. Boeken ophalen in Mierlo is prima. Eenmaal per week kunnen boeken ook in Geulle worden opgehaald.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.