Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Ruland, Wilhelm - Die schönsten Sagen des Rheins

Schrijver:
Titel: Die schönsten Sagen des Rheins
Taal: Duits
Uitgever: Verlag von Sourich & Bechfeldt in Koln am Rhein, 1931
Bijzonderheden: klein formaat, harde kaft, 191p., met ex libris, rug wat beschadigd, gezien de ouderdom in redelijke staat.
Prijs: € 4,95
Verzendkosten: € 3,80 (binnen Nederland)
Meer info: Wel een leuk, bijna 90 jaar oud boekje met tien illustraties bij de beroemde sagen die zich afspelen rondom de rivier de Rijn.

Aquamarijn uit Den Haag

particulier

Logo Aquamarijn

Welkom bij Aquamarijn!
Dit winkeltje wordt gerund door een boekenliefhebber en -verzamelaar. Hier vindt u voornamelijk geïllustreerde boeken. Het assortiment loopt van boeken over kunst en cultuur, sprookjes en fabels, (pers)fotoboeken tot (oude) kinderboeken. Van informatieve boeken tot (kinder)atlassen, esoterie, literatuur en meer.
Als u twee boeken tegelijk koopt, krijgt u een korting van 10% op de totaalprijs. De boeken worden verstuurd via Post.NL met track&trace. De genoemde portokosten gelden voor Nederland.
Na afspraak kunnen de boeken ook in Den Haag worden afgehaald of bij een bestelling van 20 euro of meer worden bezorgd in Den Haag.
Een enkele keer gebeurt het dat mijn mail in de spambox van de ontvanger terechtkomt, dus als u maar niets van mij hoort, kijk daar even.
En neem gerust contact met mij op als u meer wilt weten over een boek of een extra foto toegestuurd wilt krijgen.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ruland, Wilhelm - Die schönsten Sagen des Rheins Ruland, Wilhelm - Die schönsten Sagen des Rheins Ruland, Wilhelm - Die schönsten Sagen des Rheins