Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Aquamarijn.


 

Ruland, Wilhelm - Die schönsten Sagen des Rheins

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Ruland, Wilhelm - Die schönsten Sagen des Rheins
Schrijver: Ruland, Wilhelm
Titel: Die schönsten Sagen des Rheins
ISBN:
Uitgever: Verlag von Sourich & Bechfeldt in Koln am Rhein, 1931
Bijzonderheid: klein formaat, harde kaft, 191p., met ex libris, rug wat beschadigd, gezien de ouderdom in redelijke staat.
Prijs: € 4,95
€ 3,80
Meer info Wel een leuk, bijna 90 jaar oud boekje met tien illustraties bij de beroemde sagen die zich afspelen rondom de rivier de Rijn.
Boek bekijken

Aquamarijn uit Den Haag

Logo Aquamarijn

Welkom bij Aquamarijn!
Dit winkeltje wordt gerund door een boekenliefhebber en -verzamelaar. Hier vindt u voornamelijk geïllustreerde boeken. Het assortiment loopt van boeken over kunst en cultuur, sprookjes, (pers)fotoboeken tot (oude) kinderboeken. Van informatieve boeken tot (kinder)atlassen, esoterie, literatuur en nog veel meer.
Als u twee boeken tegelijk koopt, krijgt u een korting van 10% op de totaalprijs. De boeken worden verstuurd via Post.NL met track&trace, met uitzondering van kleine, dunne boekjes waarvoor 3,60 eigenlijk te duur is. Op verzoek kan het overigens altijd. Verzending gebeurt op risico van de koper. De genoemde portokosten gelden voor Nederland.
Het retourneren van een boek is niet mogelijk.
Na afspraak kunnen de boeken ook in Den Haag worden afgehaald of bij een bestelling van 20 euro of meer worden bezorgd in Den Haag.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.