Hoebeke, R.E. - Slagveld Sloedam [ isbn 9090153276 ]

Schrijver:
Titel: Slagveld Sloedam [ isbn 9090153276 ]
ISBN: 9789090153278
Taal: Nederlands
Uitgever: Nieuw- en Sint Joosland. Zw-w (foto)geill. TE DIK; postpakket. - Zeeland WOII
Bijzonderheden: geb hardc, 2003, 2ed, 928p, uitstekende staat.
Prijs: € 50,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Losse bijlage (topografische kaart) ONTBREEKT.

Na jarenlang zwoegen was het dan eindelijk zover: de presentatie van het boek Slagveld Sloedam van René E. Hoebeke. In dit 928 pagina's (!) tellende boek wordt in detail de geschiedenis weergegeven van de Sloedam en omliggende gemeenten Arnemuiden, 's Heer Hendrikskinderen en Nieuw- en St. Joosland in de periode 1940-1945. Gezien de omvang van het boek is er bijna geen detail weggelaten. Naast de militaire beschrijvingen van de strijd om de dam in mei 1940 en oktober-november 1944, ook veel aandacht voor dorpen en burgers in bezettingstijd. Honderden nieuwe en deels minder bekende foto's illustreren het lijvige boekwerk. Dit werk is een 'must' voor elke Walcherse en Bevelandse oorlogsgeïnteresseerde. Van harte aan te bevelen!
Verder lezen

Gevederde Kikker

particulier

Gevederde Kikker uit Leeuwarden

Als u na 24 uur nog geen reactie op uw bestelling gehad hebt, kijk dan in uw spamfolder of in de map 'verwijderde items', en/of neem opnieuw contact met mij op via: boekwinkeltjes [stel een vraag].
GEEN verpakkingskosten. Goed verpakken is meer dan een boek in een envelop schuiven. Met extra zorg zoals o.a. kartonnetjes om de hoeken komt een boek onbeschadigd bij de klant. Ik tracht zoveel mogelijk gebruik te maken van mail-lite enveloppen (dopjesplastic). In enkele gevallen bied ik de klant keuze voor een gewone envelop, bijv. bij gewichts- of diktegrenzen. Klanten die bv. uit milieuoverwegingen de voorkeur geven aan een gewone envelop worden verzocht dat duidelijk aan te geven bij 'Opmerking'.
Brievenbuspost: verzending volgens PostNL-tarieven.
Goedkoopste verzending van postpakketten tot 10 kilogram via DHL For You, AFHALEN bij een DHL-servicepoint = 4,50 euro. Het dichtstbijzijnde adres vindt u door de volgende link in de adresbalk te plakken: http://www.selektvracht.nl/?spl=y
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hoebeke, R.E. - Slagveld Sloedam [ isbn 9090153276 ] Hoebeke, R.E. - Slagveld Sloedam [ isbn 9090153276 ]

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Gevederde Kikker

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Gevederde Kikker
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Gevederde Kikker een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Gevederde Kikker vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Gevederde Kikker kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.