Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Gevederde Kikker.


 

Hoebeke, R.E. - Slagveld Sloedam [ isbn 9090153276 ]

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Hoebeke, R.E. - Slagveld Sloedam [ isbn 9090153276 ]
Schrijver: Hoebeke, R.E.
Titel: Slagveld Sloedam [ isbn 9090153276 ]
ISBN: 9789090153278
Uitgever: Nieuw- en Sint Joosland. Zw-w (foto)geill. TE DIK; postpakket. - Zeeland WOII
Bijzonderheid: geb hardc, 2003, 2ed, 928p, uitstekende staat.
Prijs: € 50,00
Meer info Losse bijlage (topografische kaart) ONTBREEKT.

Na jarenlang zwoegen was het dan eindelijk zover: de presentatie van het boek Slagveld Sloedam van René E. Hoebeke. In dit 928 pagina's (!) tellende boek wordt in detail de geschiedenis weergegeven van de Sloedam en omliggende gemeenten Arnemuiden, 's Heer Hendrikskinderen en Nieuw- en St. Joosland in de periode 1940-1945. Gezien de omvang van het boek is er bijna geen detail weggelaten. Naast de militaire beschrijvingen van de strijd om de dam in mei 1940 en oktober-november 1944, ook veel aandacht voor dorpen en burgers in bezettingstijd. Honderden nieuwe en deels minder bekende foto's illustreren het lijvige boekwerk. Dit werk is een 'must' voor elke Walcherse en Bevelandse oorlogsgeïnteresseerde. Van harte aan te bevelen!
Boek bekijken

Gevederde Kikker

particulier

Gevederde Kikker uit Leeuwarden

Als u na 24 uur nog geen reactie op uw bestelling gehad hebt, kijk dan in uw spamfolder of in de map 'verwijderde items', en/of neem opnieuw contact met mij op via: boekwinkeltjes [stel een vraag].
GEEN verpakkingskosten. Goed verpakken is meer dan een boek in een envelop schuiven. Met extra zorg zoals o.a. kartonnetjes om de hoeken komt een boek onbeschadigd bij de klant. Ik tracht zoveel mogelijk gebruik te maken van mail-lite enveloppen (dopjesplastic). In enkele gevallen bied ik de klant keuze voor een gewone envelop, bijv. bij gewichts- of diktegrenzen. Klanten die bv. uit milieuoverwegingen de voorkeur geven aan een gewone envelop worden verzocht dat duidelijk aan te geven bij 'Opmerking'.
Brievenbuspost: verzending volgens PostNL-tarieven.
Goedkoopste verzending van postpakketten tot 10 kilogram via DHL For You, AFHALEN bij een DHL-servicepoint = 4,50 euro. Het dichtstbijzijnde adres vindt u door de volgende link in de adresbalk te plakken: http://www.selektvracht.nl/?spl=y
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.