Geelhoed, Jeroen ; Jeroen Kemperman en Jennifer op 't Hoog - Br

Schrijver:
Titel: Briljante businessmodellen in finance. Baanbrekers voor betrouwbaar bankieren en verzekeren.
ISBN: 9789462201255
Taal: Nederlands
Uitgever: Academic Service, Den Haag
Bijzonderheden: Gebonden, 2015, 392 blz.
Prijs: € 7,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Veel bestaande businessmodellen in finance zijn niet toekomstvast. Voor continuïteit en groei moet een heldere en waardevolle bijdrage worden geleverd voor klanten, aandeelhouders, medewerkers én de maatschappij. Dat vraagt visie en een strakke doorvertaling in de bedrijfsvoering. Om waardevol en relevant te blijven kijk je veel verder terug én denk je veel verder vooruit dan gebruikelijk. Laat je daarom inspireren door 19 cases van organisaties die het anders deden, doen en gaan doen: briljante businessmodellen in 6 productgroepen in finance: - Betaalverkeer om betrouwbaar onderling te kunnen handelen en ruilen - Retailbankieren om dagelijks geld op te nemen en betalen in de gemeenschap - Samen financieren om middelen te vinden om te kunnen ondernemen - Samen investeren om rendement te maken om morgen van te kunnen leven - Particuliere risico's delen om tegenslagen te voorkomen, delen en repareren - Zakelijke risico's delen om ook de grote tegenslagen te kunnen absorberen.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Geelhoed, Jeroen ; Jeroen Kemperman en Jennifer op 't Hoog - Briljante businessmodellen in finance. Baanbrekers voor betrouwbaar bankieren en verzekeren.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.