Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel BoekenWO2.


 

Geelhoed, Jeroen ; Jeroen Kemperman en Jennifer op 't Hoog - Briljante businessmodellen in finance. Baanbrekers voor betrouwbaar bankieren en verzekeren.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Geelhoed, Jeroen ; Jeroen Kemperman en Jennifer op 't Hoog - Briljante businessmodellen in finance. Baanbrekers voor betrouwbaar bankieren en verzekeren.
Schrijver: Geelhoed, Jeroen ; Jeroen Kemperman en Jennifer op 't Hoog
Titel: Briljante businessmodellen in finance. Baanbrekers voor betrouwbaar bankieren en verzekeren.
ISBN: 9789462201255
Uitgever: Academic Service, Den Haag
Bijzonderheid: Gebonden, 2015, 392 blz.
Prijs: € 7,50
Meer info Veel bestaande businessmodellen in finance zijn niet toekomstvast. Voor continuïteit en groei moet een heldere en waardevolle bijdrage worden geleverd voor klanten, aandeelhouders, medewerkers én de maatschappij. Dat vraagt visie en een strakke doorvertaling in de bedrijfsvoering. Om waardevol en relevant te blijven kijk je veel verder terug én denk je veel verder vooruit dan gebruikelijk. Laat je daarom inspireren door 19 cases van organisaties die het anders deden, doen en gaan doen: briljante businessmodellen in 6 productgroepen in finance: - Betaalverkeer om betrouwbaar onderling te kunnen handelen en ruilen - Retailbankieren om dagelijks geld op te nemen en betalen in de gemeenschap - Samen financieren om middelen te vinden om te kunnen ondernemen - Samen investeren om rendement te maken om morgen van te kunnen leven - Particuliere risico's delen om tegenslagen te voorkomen, delen en repareren - Zakelijke risico's delen om ook de grote tegenslagen te kunnen absorberen.
Boek bekijken

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.