Koenig, A - Die Vögel am Nil - zweiter Band - Die Raubvögel

Schrijver:
Titel: Die Vögel am Nil - zweiter Band - Die Raubvögel
Taal: Duits
Uitgever: Bonn, eb
Bijzonderheden: 1936, 1e ed als zod, 188 pp, pb, prima met deukje rechts op de snee
Prijs: € 475,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Met 55 sterke platen van roofvogels en uilen en hun eieren in lichtdruk (collotypie) - de platen worden altijd aangeprezen als chromolitho's, maar zijn dat duidelijk niet. Sommige platen zijn van JG Keulemans. In originele omslag met stempel van de Duitse preparateur Wilhelm Heuvel.
In uitstekende staat, zonder roest, met als enige griep een marginale beschadiging van zo'n 50 pp en enige platen - ik heb geprobeerd die op de foto's duidelijk af te beelden.
Meer foto's op aanvraag.
Hoewel dit boek het 'Tweede Deel' wordt genoemd, is het alles wat is verschenen. Wel is er in de jaren 60 nog een postuum boek verschenen onder de titel Reisen am Nil, waarin niet-roofvogels worden behandeld, maar dat is een volstrekt andere uitgave.
Verder lezen

De Steenloper uit Groningen

Logo De Steenloper

TE KOOP GEVRAAGD: COLLECTIES BOEKEN OVER VOGELS, BIOLOGIE, NATUUR. Mail naar arenaria@home.nl voor uw aanbiedingen of om een afspraak te maken.
Duizend boeken over wilde vogels.
Wij reageren meestal dezelfde dag op uw bestelling. Kijk in uw SPAM als u geen bericht ziet.
Boeken worden zo volledig mogelijk beschreven op een schaal van GOED (compleet maar zeer gebruikt, meestal geen of een kapotte stofomslag), HEEL GOED (gebruikt, schoon boek, kan in geschreven zijn, stofofomslag kan slijt hebben), PRIMA (kan heel licht gebruikt zijn of lang in een winkel gestaan hebben) en ALS NIEUW (dit betekent eigenlijk nieuw - boek is geschikt voor de purist-verzamelaar of om cadeau te geven). Weest er dus op verdacht dat goed eigenlijk niet zo best is.
Verzendkosten: brievenbuspost binnen NL met PostNL 3,60, pakket binnen NL met DHL 5,99, naar BE is het meestal met DPD voor 6,85.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Koenig, A - Die Vögel am Nil - zweiter Band - Die Raubvögel Koenig, A - Die Vögel am Nil - zweiter Band - Die Raubvögel Koenig, A - Die Vögel am Nil - zweiter Band - Die Raubvögel Koenig, A - Die Vögel am Nil - zweiter Band - Die Raubvögel

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Steenloper

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Steenloper
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Steenloper een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Steenloper vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Steenloper kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.