Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Steenloper.


 

Koenig, A - Die Vögel am Nil - zweiter Band - Die Raubvögel

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Koenig, A - Die Vögel am Nil - zweiter Band - Die Raubvögel
Schrijver: Koenig, A
Titel: Die Vögel am Nil - zweiter Band - Die Raubvögel
ISBN:
Uitgever: Bonn, eb
Bijzonderheid: 1936, 1e ed als zod, 188 pp, pb, prima met deukje rechts op de snee
Prijs: € 465,00
Meer info Met 55 sterke platen van roofvogels en uilen en hun eieren in lichtdruk (collotypie) - de platen worden altijd aangeprezen als chromolitho's, maar zijn dat duidelijk niet. Sommige platen zijn van JG Keulemans. In originele omslag met stempel van de Duitse preparateur Wilhelm Heuvel.
In uitstekende staat, zonder roest, met als enige griep een marginale beschadiging van zo'n 50 pp en enige platen - ik heb geprobeerd die op de foto's duidelijk af te beelden.
Meer foto's op aanvraag.
Hoewel dit boek het 'Tweede Deel' wordt genoemd, is het alles wat is verschenen. Wel is er in de jaren 60 nog een postuum boek verschenen onder de titel Reisen am Nil, waarin niet-roofvogels worden behandeld, maar dat is een volstrekt andere uitgave.
Boek bekijken

De Steenloper uit Groningen

zakelijk

Logo De Steenloper

TE KOOP GEVRAAGD: COLLECTIES BOEKEN OVER VOGELS, BIOLOGIE, NATUUR. Mail naar arenaria@home.nl voor uw aanbiedingen of om een afspraak te maken.
Duizend boeken over wilde vogels.
Wij reageren meestal dezelfde dag op uw bestelling. Kijk in uw SPAM als u geen bericht ziet.
Boeken worden zo volledig mogelijk beschreven op een schaal van GOED (compleet maar zeer gebruikt, meestal geen of een kapotte stofomslag), HEEL GOED (gebruikt, schoon boek, kan in geschreven zijn, stofofomslag kan slijt hebben), PRIMA (kan heel licht gebruikt zijn of lang in een winkel gestaan hebben) en ALS NIEUW (dit betekent eigenlijk nieuw - boek is geschikt voor de purist-verzamelaar of om cadeau te geven). Weest er dus op verdacht dat goed eigenlijk niet zo best is.
De afko's: hb is hardback, pb is paperback, so is stofomslag, pp is pagina's, geb is gebonden.
Verzendkosten: brievenbuspost binnen NL met PostNL 3,65, pakket binnen NL met DHL 4,50 of 5,75, naar BE is het meestal met DPD voor 7,00.
NB: bij verzenden naar een derde ('dropshipping') is reclame niet mogelijk.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.