T. Dumoulin 68889, H. Pel 60076 - Gastronomisch woordenboek Fra

Schrijver:
Titel: Gastronomisch woordenboek Frans-Nederlands meer dan 7000 Franse gastronomische namen en begrippen vertaald en verklaard
ISBN: 9789021522548
Taal: Nederlands
Uitgever: Kosmos, Z&K Uitgevers
Bijzonderheden: Goed, Gekartonneerd met stofomslag, 244p
Prijs: € 12,50
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Vertaling en verklaring van vele duizenden. Franse gastronomische termen en begrippen. Onmisbaar voor iedere liefhebber van de Franse keuken; van bijzonder belang voor wie in hotel of restaurant werkzaam is. Uniek naslagwerk met onder meer namen van ingrediƫnten, gerechten, Franse regionale specialiteiten, bereidingswijzen gereedschappen enzovoorts. Deze nieuwe editie is door de auteur verbeterd, verfijnd en uitgebreid.
Verder lezen

De Slegte uit Almere

zakelijk

Logo De Slegte

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

T. Dumoulin 68889, H. Pel 60076 - Gastronomisch woordenboek Frans-Nederlands meer dan 7000 Franse gastronomische namen en begrippen vertaald en verklaard