Stel een vraag
Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Slegte.
T. Dumoulin 68889, H. Pel 60076 - Gastronomisch woordenboek Frans-Nederlands meer dan 7000 Franse gastronomische namen en begrippen vertaald en verklaard
De vraag gaat over de volgende titel:
Afbeelding: | |
---|---|
Schrijver: | T. Dumoulin 68889, H. Pel 60076 |
Titel: | Gastronomisch woordenboek Frans-Nederlands meer dan 7000 Franse gastronomische namen en begrippen vertaald en verklaard |
ISBN: | 9789021522548 |
Uitgever: | Kosmos, Z&K Uitgevers |
Bijzonderheid: | Goed, Gekartonneerd met stofomslag, 244p |
Prijs: |
€ 12,50
€ 4,50
|
Meer info | Vertaling en verklaring van vele duizenden. Franse gastronomische termen en begrippen. Onmisbaar voor iedere liefhebber van de Franse keuken; van bijzonder belang voor wie in hotel of restaurant werkzaam is. Uniek naslagwerk met onder meer namen van ingrediƫnten, gerechten, Franse regionale specialiteiten, bereidingswijzen gereedschappen enzovoorts. Deze nieuwe editie is door de auteur verbeterd, verfijnd en uitgebreid. |
Boek bekijken |
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.