Rijkeboer, Dr. A. - Anatomie fysiologie EHBO

Schrijver:
Titel: Anatomie fysiologie EHBO
ISBN: 978901166650
Taal: Nederlands
Uitgever: Stam Robijns
Bijzonderheden: 4e gewijzigde druk uit 1976, papercover, Goed exemplaar, 304 bladz.
Prijs: € 4,50
Verzendkosten: € 3,60 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit boek werd geschreven vanuit een langdurige leservaring zowel op de Inas- als op de OVB-opleiding. Daarbij bleek, dat de leerlingen zich de noodzakelijke anatomische en fysiologische kennis, nodig voor het behalen van de respectieve diploma's, moeilijk eigen maken.
Bij de opzet van dit boek is er dan ook van uitgegaan, dat de vereiste leerstof in een zo begrijpelijk mogelijke vorm aan de leerlingen moet worden aangeboden. Hiertoe is de stof schematisch ingedeeld. De tekst is aangevuld met talrijke functionele illustraties, die de anatomische begrippen zo duidelijk mogelijk toelichten. Op bepaalde punten werd wat dieper op de fysiologische werking ingegaan. Deze gedeelten, die niet direct als examenstof noodzakelijk zijn, werden met kleine letters gedrukt en kunnen al naar behoefte daartoe aanwezig is, worden gebruikt.
Gezien het feit, dat tijdens beide opleidingen ook enige kennis van de EHBO moet worden bijgebracht, werd het EHBO-gedeelte van de leerstof in aansluiting op het anatomie-fysiologiegedeelte geschreven. Men kan dan bij de bespreking van de EHBO steeds terugvallen op de anatomie en de fysiologie.
Om het leren van de stof door de leerling te vergemakkelijken werd aan het einde van beide gedeelten een uitgebreide lijst met vragen toegepast, die de tekst op de voet volgen.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Rijkeboer, Dr. A. - Anatomie fysiologie EHBO

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij ASSELT

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met ASSELT
  • Na uw bestelling ontvangen u en ASSELT een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van ASSELT vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • ASSELT kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.