Smit & vd Stroom (samenstelling) - Op het netvlies getekend. 4

Schrijver:
Titel: Op het netvlies getekend. 42 bekende Nederlanders beschrijven hun meest aangrijpende oorlogsfoto.
ISBN: 9789012065085
Taal: Nederlands
Uitgever: SSU
Bijzonderheden: 1990, softcover, 96 pag, rijk geïll met zw/w foto`s, in mooie staat
Prijs: € 5,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In 'Op het netvlies getekend' is bekende Nederlanders de gelegenheid gegeven aan hun herinneringen of aan hun voorstelling van de oorlog gestalte te geven door een beeld dat hun heeft aangegrepen te voorzien van een eigen verhaal of van een persoonlijke toelichting.
Zo is een document humain ontstaan van tekst en afbeelding van de jaren 1940-1945. Foto's opgediept uit familiebezit worden afgewisseld met afbeeldingen uit openbare collecties, voorzien van commentaar van de hand van de burgemeesters van de vier grote steden van ons land. van schrijvers, van acteurs, van journalisten, hoogleraren, architecten, enzovoort.
'Op het netvlies getekend' biedt een staalkaart van de eenheid welke bekende Nederlanders in hun verscheidenheid gemeen hebben: de Tweede Wereldoorlog.
Verder lezen

Verkenner uit Groningen

Logo Verkenner

*** de boeken worden voor rekening en risico van koper verzonden ***

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Smit & vd Stroom (samenstelling) - Op het netvlies getekend.  42 bekende Nederlanders beschrijven hun meest aangrijpende oorlogsfoto. Smit & vd Stroom (samenstelling) - Op het netvlies getekend.  42 bekende Nederlanders beschrijven hun meest aangrijpende oorlogsfoto.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Verkenner

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Verkenner
  • Na uw bestelling ontvangen u en Verkenner een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Verkenner vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Verkenner kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.