Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Verkenner.


 

Smit & vd Stroom (samenstelling) - Op het netvlies getekend. 42 bekende Nederlanders beschrijven hun meest aangrijpende oorlogsfoto.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Smit & vd Stroom (samenstelling) - Op het netvlies getekend.  42 bekende Nederlanders beschrijven hun meest aangrijpende oorlogsfoto.
Schrijver: Smit & vd Stroom (samenstelling)
Titel: Op het netvlies getekend. 42 bekende Nederlanders beschrijven hun meest aangrijpende oorlogsfoto.
ISBN: 9789012065085
Uitgever: SSU
Bijzonderheid: 1990, softcover, 96 pag, rijk geïll met zw/w foto`s, in mooie staat
Prijs: € 5,50
Meer info In 'Op het netvlies getekend' is bekende Nederlanders de gelegenheid gegeven aan hun herinneringen of aan hun voorstelling van de oorlog gestalte te geven door een beeld dat hun heeft aangegrepen te voorzien van een eigen verhaal of van een persoonlijke toelichting.
Zo is een document humain ontstaan van tekst en afbeelding van de jaren 1940-1945. Foto's opgediept uit familiebezit worden afgewisseld met afbeeldingen uit openbare collecties, voorzien van commentaar van de hand van de burgemeesters van de vier grote steden van ons land. van schrijvers, van acteurs, van journalisten, hoogleraren, architecten, enzovoort.
'Op het netvlies getekend' biedt een staalkaart van de eenheid welke bekende Nederlanders in hun verscheidenheid gemeen hebben: de Tweede Wereldoorlog.
Boek bekijken

Verkenner uit Hoogezand

zakelijk

Logo Verkenner

*** de boekenwebshop van Bevrijdingsmuseum Noord Nederland *** de boeken worden voor rekening en risico van koper verzonden *** kijk ook eens op onze website ***

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.