Nilgün Yerli Omslagontwerp Nico Richter Omslagillustratie Noelle van

Schrijver:
Titel: Acht Jaargetijden
ISBN: 9789029556491
Taal: Nederlands
Uitgever: Singel Pockets en Em. Querido's Uitgeverij te Amsterdam uit 2003 3e Druk
Bijzonderheden: Pocket 320 pagina's 18x11 formaat
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 3,90 (binnen Nederland)
Meer info:
Toen Nilgün Yerli nog een kind was, kreeg ze op haar vele vragen vaak als antwoord: later als je groot bent, dan begrijp je het.
Nu is het later, en is ze volwassen, maar nog dagelijks wordt ze geconfronteerd met onbegrijpelijke dingen, veel meer dan vroeger, zo lijkt het weleens. Zo is politiek moeilijk te volgen, maar het is duidelijk dat er vaak van alles niet aan deugt. Van de liefde begrijpt ze eveneens niet veel, maar één ding is zeker: Yerli kan absoluut niet zonder liefde, hoe pijnlijk die ook kan zijn. Alles begint en eindigt ermee. OOk vriendschappen zijn essentieel in het leven, maar tegelijk zijn ze complex, onvoorspelbaar.
Maar al je onbegrip mag je niet bitter maken, je mag jezelf nooit verliezen. Yerli's columns gaan over haar eigen ervaringen, over hoe ze de wereld ziet. Van rampen op wereldschaal tot ontmoetingen in de duinen tijdens het uitlaten van haar hond. Yerli's columns beslaan de meest uiteenlopende onderwerpen, maar de toon is altijd dezelfde: innemend, warm en eigenzinnig.
Verder lezen

De Olde Jan uit Herwen

particulier

Logo De Olde Jan

de olde Jan Van alles en nog wat en
donderdag en zaterdag morgen snuffelmorgen .. de olde Jan nu ook op twitter ... er is geen betere buur dan de natuur Januari is de Louwmaand de natuur in Januari : kleumende ijsvogels en bloeiende toverhazelaar & februari - sprokkelmaand .. Maart - Lentemaand .. April, Grasmaand & Filosofiemaand .. Mei, Bloeimaand. Juni Zomermaand. Juli Hooimaand. Augustus Oogstmaand. September Herfstmaand.Oktober, Wijnmaand, November Slachtmaand. December, Wintermaand met Onnozele kinderen .. wilt Uw zeker zijn laat het ons weten dan verzenden wij met bar code , Bezorging vindt plaats via TNT
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Nilgün Yerli Omslagontwerp Nico Richter Omslagillustratie Noelle van der Lende - Acht Jaargetijden Nilgün Yerli Omslagontwerp Nico Richter Omslagillustratie Noelle van der Lende - Acht Jaargetijden Nilgün Yerli Omslagontwerp Nico Richter Omslagillustratie Noelle van der Lende - Acht Jaargetijden Nilgün Yerli Omslagontwerp Nico Richter Omslagillustratie Noelle van der Lende - Acht Jaargetijden Nilgün Yerli Omslagontwerp Nico Richter Omslagillustratie Noelle van der Lende - Acht Jaargetijden

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Olde Jan

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met De Olde Jan
  Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
 • Na uw bestelling ontvangen u en De Olde Jan een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Olde Jan vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • De Olde Jan kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.