Mijn kleinkind uit een ver land / ervaringen van grootouders van adopt

Schrijver:
Titel: Mijn kleinkind uit een ver land / ervaringen van grootouders van adoptiekinderen
ISBN: 9789058313911
Taal: Nederlands
Uitgever: Sirene
Bijzonderheden: Goed / izgst. 2e druk 2006, paperback. Ongebruikt, ongelezen, geen leesvouw
Prijs: € 15,45
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting
Mijn kleinkind uit een ver land
Opa en oma worden is een unieke gebeurtenis. Helemaal wanneer je kleinkind uit een ander land komt en je de baby niet direct vanaf de geboorte meemaakt. Dikwijls betekent de start van het adoptieproces een hernieuwde kans op een kleinkind in de familiekring. Veel grootouders weten niet hoe ze zich moeten voorbereiden als hun kinderen met adoptieplannen komen. Hoe gaan zij om met hun eigen emoties en die van de aanstaande ouders? En hoe reageert de omgeving?
Mijn kleinkind uit een ver land schetst een duidelijk overzicht van de adoptieprocedure in Nederland en België en bevat vele ervaringsverhalen van grootouders van kleurrijke kleinkinderen. Daarnaast bevat het boek ook handige tips en adressen - een eerlijk en intens boek voor iedereen die meer wil weten over adoptie.


`Een openhartig, eerlijk en ontroerend boek met verrassende uitspraken. Een aanrader!' Ingrid Holla, auteur van Mijn droom van een kind

Er werd nog niet eerder een boek speciaal voor grootouders van adoptiekleinkinderen geschreven. De hoogste tijd voor dit boek!' Femmie Juffer, Bijzonder hoogleraar Studie van Adoptie, Universiteit Leiden

Machteld de Jongh (1965) is organisatieadviseur. Corine Schuil (1964) is bestuurskundige. Marieke Anthonisse (1969) geeft trainingen op het gebied van persoonlijke efficiëncy. Allen zijn zij de ouders van geadopteerde kinderen. Helma Coolman (1957) is journalist.

Recensie(s)
Het adopteren van een kind uit het buitenland is voor de hele familie een ingrijpende gebeurtenis, zeker ook voor de grootouders. In het eerste deel van dit boek staat de adoptieprocedure centraal. In het tweede deel worden achttien verschillende ervaringen van grootouders van adoptiekinderen beschreven. De ervaringen geven openhartig inzicht in de emoties en situaties waar je als grootouder mee geconfronteerd wordt. Hoe ga je er bijvoorbeeld mee om als je het niet eens bent met de keuze om te adopteren, of wat als je niet dezelfde gevoelens voor het adoptiekleinkind hebt als voor je andere kleinkinderen? Voor grootouders die een soortgelijke ervaring staat te wachten of die het hebben meegemaakt een zeer informatief boek, waarbij door allerlei typen mensen zeer verschillende aspecten van de relatie met het geadopteerde kleinkind worden beschreven. Elk verhaal is geillustreerd met zwart-witfoto's die erg donker zijn afgedrukt.

(Biblion recensie, Drs. M.L. de Jager)
Verder lezen

BOOKS2FLOW

zakelijk

BOOKS2FLOW uit Roelofarendsveen

Logo BOOKS2FLOW

Zie Facebook pagina, instagrampagina van Books2flow en www.books2flow.eu voor actuele informatie en spirituele beurzen !
Meestal reageer ik nog dezelfde dag. Let op een mail van boekwinkeltjes komt soms binnen in de spammap !!!
Books2Flow : Specialist in 'out of print' boeken op het gebied van spiritualiteit, levenskunst en creativiteit.
Voor verzending in Nederland (altijd met track & tracecode) vraag ik een bijdrage van 4,00 euro, voor verzendingen naar Belgie is de bijdrage 7,50 euro.
Alle boeken van Books2Flow worden verzonden in bubbeltjes en /of stevige enveloppen/doosjes,en goed beschermd verpakt.
Boeken worden niet opengeslagen verzonden !
Uw bestelling zal binnen 1 a 2 dagen (na ontvangst van uw betaling) worden verzonden.
Boeken worden nooit opengeslagen verzonden !!!
Als u vragen heeft stel ze gerust, ik geef snel antwoord.
Heeft u een opmerking, ook daar sta ik altijd voor open.

Alvast veel leesplezier gewenst!
Vriendelijke groet Carla
Books2Flow
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - Mijn kleinkind uit een ver land / ervaringen van grootouders van adoptiekinderen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BOOKS2FLOW

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met BOOKS2FLOW
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Books2flow
  Kamer van Koophandel nummer: 72405775
  NL001480761B54
 • Na uw bestelling ontvangen u en BOOKS2FLOW een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BOOKS2FLOW vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • BOOKS2FLOW kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.