Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel BOOKS2FLOW.


 

- Mijn kleinkind uit een ver land / ervaringen van grootouders van adoptiekinderen

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding:  - Mijn kleinkind uit een ver land / ervaringen van grootouders van adoptiekinderen
Schrijver:
Titel: Mijn kleinkind uit een ver land / ervaringen van grootouders van adoptiekinderen
ISBN: 9789058313911
Uitgever: Sirene
Bijzonderheid: Goed / izgst. 2e druk 2006, paperback. Ongebruikt, ongelezen, geen leesvouw
Prijs: € 15,45
€ 4,00
Meer info Samenvatting
Mijn kleinkind uit een ver land
Opa en oma worden is een unieke gebeurtenis. Helemaal wanneer je kleinkind uit een ander land komt en je de baby niet direct vanaf de geboorte meemaakt. Dikwijls betekent de start van het adoptieproces een hernieuwde kans op een kleinkind in de familiekring. Veel grootouders weten niet hoe ze zich moeten voorbereiden als hun kinderen met adoptieplannen komen. Hoe gaan zij om met hun eigen emoties en die van de aanstaande ouders? En hoe reageert de omgeving?
Mijn kleinkind uit een ver land schetst een duidelijk overzicht van de adoptieprocedure in Nederland en Belgiƫ en bevat vele ervaringsverhalen van grootouders van kleurrijke kleinkinderen. Daarnaast bevat het boek ook handige tips en adressen - een eerlijk en intens boek voor iedereen die meer wil weten over adoptie.


`Een openhartig, eerlijk en ontroerend boek met verrassende uitspraken. Een aanrader!' Ingrid Holla, auteur van Mijn droom van een kind

Er werd nog niet eerder een boek speciaal voor grootouders van adoptiekleinkinderen geschreven. De hoogste tijd voor dit boek!' Femmie Juffer, Bijzonder hoogleraar Studie van Adoptie, Universiteit Leiden

Machteld de Jongh (1965) is organisatieadviseur. Corine Schuil (1964) is bestuurskundige. Marieke Anthonisse (1969) geeft trainingen op het gebied van persoonlijke efficiƫncy. Allen zijn zij de ouders van geadopteerde kinderen. Helma Coolman (1957) is journalist.

Recensie(s)
Het adopteren van een kind uit het buitenland is voor de hele familie een ingrijpende gebeurtenis, zeker ook voor de grootouders. In het eerste deel van dit boek staat de adoptieprocedure centraal. In het tweede deel worden achttien verschillende ervaringen van grootouders van adoptiekinderen beschreven. De ervaringen geven openhartig inzicht in de emoties en situaties waar je als grootouder mee geconfronteerd wordt. Hoe ga je er bijvoorbeeld mee om als je het niet eens bent met de keuze om te adopteren, of wat als je niet dezelfde gevoelens voor het adoptiekleinkind hebt als voor je andere kleinkinderen? Voor grootouders die een soortgelijke ervaring staat te wachten of die het hebben meegemaakt een zeer informatief boek, waarbij door allerlei typen mensen zeer verschillende aspecten van de relatie met het geadopteerde kleinkind worden beschreven. Elk verhaal is geillustreerd met zwart-witfoto's die erg donker zijn afgedrukt.

(Biblion recensie, Drs. M.L. de Jager)
Boek bekijken

BOOKS2FLOW

BOOKS2FLOW uit Roelofarendsveen

Logo BOOKS2FLOW

Zie Facebook pagina, instagrampagina van Books2flow en www.books2flow.eu voor actuele informatie en spirituele beurzen !
Meestal reageer ik nog dezelfde dag. Let op een mail van boekwinkeltjes komt soms binnen in de spammap !!!
Books2Flow : Specialist in 'out of print' boeken op het gebied van spiritualiteit, levenskunst en creativiteit.
Voor verzending in Nederland (altijd met track & tracecode) vraag ik een bijdrage van 4,00 euro, voor verzendingen naar Belgie is de bijdrage 7,50 euro.
Alle boeken van Books2Flow worden verzonden in bubbeltjes-enveloppen, goed beschermd.
Boeken worden niet opengeslagen verzonden !
Uw bestelling zal binnen 1 a 2 dagen (na ontvangst van uw betaling) worden verzonden.
Boeken worden nooit opengeslagen verzonden !!!
Als u vragen heeft stel ze gerust, ik geef snel antwoord.
Heeft u een opmerking, ook daar sta ik altijd voor open.

Alvast veel leesplezier gewenst!
Vriendelijke groet Carla
Books2Flow
Verder lezen