Hulke, W., Geurink, P.H. - Kleuren heelkunde / het praktisch om

Schrijver:
Titel: Kleuren heelkunde / het praktisch omgaan met kleuren en hun werking op lichaam, ziel en geest
ISBN: 9789063782627
Taal: Nederlands
Uitgever: Schors V.O.F., Uitgeverij
Bijzonderheden: Goed .izgst. 1993, 144pp, paperback. Oogt ongebruikt en ongelezen, geen leesvouw. Snede heeft enkele roestplekjes, binnenzijde. Izgst.
Prijs: € 24,95
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting
De wetenschap dat liet licht van de zon en daarmee Uiteraard ook de zeven kleuren van de regenboog een grote invloed uitoefenen op onspsychisch en lichamelijk welbevinden, is zo oud als de wereld. Licht en kleuren bevatten specifieke energieën die in staat zijn onze, innerlijke krachten op te laden om zo gezondheid en levensvreugde te waarborgen. Watraud maria Hulke beschrijft op basis van dit inzicht, in haar kleuren heelkunde het praktische omgaan met kleuren en hun werking op lichaam, ziel en geest, hoe de onmetelijke hoeveelheid prikkels, die de kleurtrillingen bevatten, onze cellen de benodigde levensimpulsen geven en zo zorgen voor een uitgebalanceerd energie potentieel dat de grondslag vormt voor gezondheid, vitaliteit en levensvreugde. Ter verduidelijking en ondersteuning van haar standpunt bespreekt Hulke, naast de kleuren en het kleurkarakter, onder meer de betekenis van kleuren als medicijn hun functie bij de voeding hun esoterische betekenis hun relatie tot de chakra´s, meditatie met kleuren en de toepassing van gekleurd licht bij o.a. acupunctuur, aura lezen, kleur klank therapie en genzen met edelstenen. Door het brede spectrum dat de schrijfster bestrijkt, slaagt zij er in ons te overtuigen van het feit dat als wij geleerd hebben ons voor kleuren open te stellen, deze een onschatbare zegen en een bijzonder effectieve steun voor lichaam en geest kunnen zijn. Een praktisch en inspirerend boek.
Verder lezen

BOOKS2FLOW

zakelijk

BOOKS2FLOW uit Roelofarendsveen

Logo BOOKS2FLOW

Zie Facebook pagina, instagrampagina van Books2flow en www.books2flow.eu voor actuele informatie en spirituele beurzen !
Meestal reageer ik nog dezelfde dag. Let op een mail van boekwinkeltjes komt soms binnen in de spammap !!!
Books2Flow : Specialist in 'out of print' boeken op het gebied van spiritualiteit, levenskunst en creativiteit.
Voor verzending in Nederland (altijd met track & tracecode) vraag ik een bijdrage van 4,00 euro, voor verzendingen naar Belgie is de bijdrage 7,50 euro.
Alle boeken van Books2Flow worden verzonden in bubbeltjes en /of stevige enveloppen/doosjes,en goed beschermd verpakt.
Boeken worden niet opengeslagen verzonden !
Uw bestelling zal binnen 1 a 2 dagen (na ontvangst van uw betaling) worden verzonden.
Boeken worden nooit opengeslagen verzonden !!!
Als u vragen heeft stel ze gerust, ik geef snel antwoord.
Heeft u een opmerking, ook daar sta ik altijd voor open.

Alvast veel leesplezier gewenst!
Vriendelijke groet Carla
Books2Flow
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hulke, W., Geurink, P.H. - Kleuren heelkunde / het praktisch omgaan met kleuren en hun werking op lichaam, ziel en geest

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BOOKS2FLOW

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met BOOKS2FLOW
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Books2flow
  Kamer van Koophandel nummer: 72405775
  NL001480761B54
 • Na uw bestelling ontvangen u en BOOKS2FLOW een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BOOKS2FLOW vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • BOOKS2FLOW kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.