Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel BOOKS2FLOW.


 

Hulke, W., Geurink, P.H. - Kleuren heelkunde / het praktisch omgaan met kleuren en hun werking op lichaam, ziel en geest

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Hulke, W., Geurink, P.H. - Kleuren heelkunde / het praktisch omgaan met kleuren en hun werking op lichaam, ziel en geest
Schrijver: Hulke, W., Geurink, P.H.
Titel: Kleuren heelkunde / het praktisch omgaan met kleuren en hun werking op lichaam, ziel en geest
ISBN: 9789063782627
Uitgever: Schors V.O.F., Uitgeverij
Bijzonderheid: Goed .izgst. 1993, 144pp, paperback. Oogt ongebruikt en ongelezen, geen leesvouw. Snede heeft enkele roestplekjes, binnenzijde. Izgst.
Prijs: € 24,95
€ 4,00
Meer info Samenvatting
De wetenschap dat liet licht van de zon en daarmee Uiteraard ook de zeven kleuren van de regenboog een grote invloed uitoefenen op onspsychisch en lichamelijk welbevinden, is zo oud als de wereld. Licht en kleuren bevatten specifieke energie├źn die in staat zijn onze, innerlijke krachten op te laden om zo gezondheid en levensvreugde te waarborgen. Watraud maria Hulke beschrijft op basis van dit inzicht, in haar kleuren heelkunde het praktische omgaan met kleuren en hun werking op lichaam, ziel en geest, hoe de onmetelijke hoeveelheid prikkels, die de kleurtrillingen bevatten, onze cellen de benodigde levensimpulsen geven en zo zorgen voor een uitgebalanceerd energie potentieel dat de grondslag vormt voor gezondheid, vitaliteit en levensvreugde. Ter verduidelijking en ondersteuning van haar standpunt bespreekt Hulke, naast de kleuren en het kleurkarakter, onder meer de betekenis van kleuren als medicijn hun functie bij de voeding hun esoterische betekenis hun relatie tot de chakra┬┤s, meditatie met kleuren en de toepassing van gekleurd licht bij o.a. acupunctuur, aura lezen, kleur klank therapie en genzen met edelstenen. Door het brede spectrum dat de schrijfster bestrijkt, slaagt zij er in ons te overtuigen van het feit dat als wij geleerd hebben ons voor kleuren open te stellen, deze een onschatbare zegen en een bijzonder effectieve steun voor lichaam en geest kunnen zijn. Een praktisch en inspirerend boek.
Boek bekijken

BOOKS2FLOW

zakelijk

BOOKS2FLOW uit Roelofarendsveen

Logo BOOKS2FLOW

Zie Facebook pagina, instagrampagina van Books2flow en www.books2flow.eu voor actuele informatie en spirituele beurzen !
Meestal reageer ik nog dezelfde dag. Let op een mail van boekwinkeltjes komt soms binnen in de spammap !!!
Books2Flow : Specialist in 'out of print' boeken op het gebied van spiritualiteit, levenskunst en creativiteit.
Voor verzending in Nederland (altijd met track & tracecode) vraag ik een bijdrage van 4,00 euro, voor verzendingen naar Belgie is de bijdrage 7,50 euro.
Alle boeken van Books2Flow worden verzonden in bubbeltjes en /of stevige enveloppen/doosjes,en goed beschermd verpakt.
Boeken worden niet opengeslagen verzonden !
Uw bestelling zal binnen 1 a 2 dagen (na ontvangst van uw betaling) worden verzonden.
Boeken worden nooit opengeslagen verzonden !!!
Als u vragen heeft stel ze gerust, ik geef snel antwoord.
Heeft u een opmerking, ook daar sta ik altijd voor open.

Alvast veel leesplezier gewenst!
Vriendelijke groet Carla
Books2Flow
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.