Lanckmans - Wild gevogelte en vlees / 4 Hotel Spermalie wild ge
Schrijver: | Lanckmans |
---|---|
Titel: | Wild gevogelte en vlees / 4 Hotel Spermalie wild gevogelte en vlees |
ISBN: | 9789058563200 |
Taal: | Nederlands |
Uitgever: | Stichting Kunstboek |
Bijzonderheden: | Goed, Hardcover, 118p |
Prijs: | € 7,50 |
Verzendkosten: | € 4,50 (binnen Nederland) |
Meer info: |
Een pluim voor de chef. Wild, vlees en gevogelte vormt de vierde etappe in de gastronomische ontdekkingstocht met Hotelschool Spermalie, waarbij het thema van de culinaire verfijning verder wordt uitgewerkt. Vijfentwintig overheerlijke bereidingen deels met de nieuwste technieken, deels op klassieke wijze, worden stap voor stap haarfijn uit de doeken gedaan. Van het vacuĆ¼m garen van een hoeveduif tot het traditionele konfijten van een eendenbil.
|
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.